2777
2789
عنوان

چرا آخه یه لاک چیه مگه🫠🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 81 پست
عزیزم این قوانین زمانی بوده که لاک و این چیزارو اصلا نمیدونستن چیه

بله درسته

ولی احکام و احادیث خیلی دقیق تر از اون چیزی هستن که ما حتی بعد گذشت قرن ها راجب همچین مسئله کوچیکی هم شکی نداشته باشیم

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایام پریودی میشه یه هفته با خیال راحت دیزان شون کرد ناخونا رو،😁

من پریودیم ۳ تا ۴ روزه ،،انگار درد این هفت روز توی ۴ روز باهم جمع میشه، اصلا حوصله کاریم نمی‌مونه😂🤝

بیا توت فرنگی بردار🥹🍓

ولی ما باطن رو نمیبینیم نتیجه ی باطن رو میبینیم

خب هر کسی هر جوری دوست داره دلم با خداس 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

در کل مسائل علمی هم درش دخیله که لاک طولانی مدتش خوب نیست 

ولی منم عاشق لاکم ،اونموقع که مرتب لاک میزدم ،پاک میکردم ،نمازمو میخوندم ولی ناخنام داشت به فنا میرفت ،چند باریم با لاک خوندم ...

الان دو ماهه لاک نمیزنم ،دریغ از یه رکعت نماز خوندن 🫤نمیفهمم خودمو 😅

You're all the things I've got to remember

خب هر کسی هر جوری دوست داره دلم با خداس

در مورد امضات، یکی از اقوام همسرم با یه خانواده ای دوست بودن، تو یه حادثه ای همسر اون خانوم فوت کرد، این اقا هم گفت من غیرتم اجازه نمیده زن دوستم تنها بمونه، رفت و باهاش ازدواج کرد، زنش هم نتونست تحمل کنه و ازش جدا شد با ۲ تا بچه و رفت، الان آقاهه اون یکی زن و با بچه های دوستش تو خونه ای که زن اولش برای وجب به وجبش زحمت کشید زندگی میکنه، وقتی اون آقا رو با خانم جدیدش میبینم حالم بد میشه و اصلا نمیخام ببینمش

اتفاقا حس میکنم فقط مال شیعه هاست 

من کلی دوست سنی دارم، یکی شون خانومه هم کاشت داره

هم قرآن میخونه، هم نماز میخونه خدا و اسلام و اونقدر قبول داره اصلا نمیتونی تصور کنی،چندبارم مکه رفته

جوونم هست

در مورد امضات، یکی از اقوام همسرم با یه خانواده ای دوست بودن، تو یه حادثه ای همسر اون خانوم فوت کرد، ...

وای خدای من تف تو غیرتش

منم اکسم همیشه میاد و میگه پشیمونه و همون لحظه بوده وسوسه شد گولم زده و از این چرتو پرتا ولی من دیگه نمیتونم

دوست اشغالمم که مثل خواهرم بود و دختر خالم بود ازدواج کرده 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

واقعا یه لاک چیه که حاضر نیستی ازش بگذری تا بتونی عبادت خدا رو درست به جا بیاری؟ 

این لاک فکر می کنی هیچی نیست ولی برای خیلی ها همون بت بزرگی هست که باید در وجودشون بشکنند تا به خدا برسن! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)