2777
2789
عنوان

چرا انقد میخوابم منننن

219 بازدید | 29 پست

صبح چه ساعت ۵ بیدار شم چه ساعت ۱۱ ..ظهر بیهوش میشم سهههه ساعت اینا هم می‌خوابم کمتر نمیتونم .

شبم ساعت ۱/۲ می‌خوابم همش خوابم خسته شدم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت پنج من تازه می‌خوابم 😂

😂آقا دلم نمی‌خواد می‌خوام به زمان قبل جنگ برگردم که زندگیم روتین داشت

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

هوا گرمه پیش میاد🙃

وایییی یه روز ..دو روز..من از اول تیر اینطوری ام..بی حال هم هستم پاهام اکثر اوقات جون نداره دوست ندارم کاری کنم 

ساعت پنج من تازه می‌خوابم 😂

منی که تا صبح تو نی نی سایتم

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

😂آقا دلم نمی‌خواد می‌خوام به زمان قبل جنگ برگردم که زندگیم روتین داشت

عوارض بعد جنگه دیگه اسی خخ

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

واای نامزد منم اینجوره کشتممم ساعت نزدیک ۱۲بیدارشده

بعد گرفت خوابید،دوباره ۳ظهربیدارشد،باهم حرف زدیم گفتمش ساعت چند بیدارت کنم گفت ساعت ۶،قبل ساعت ۶هرچی زنگ میزنم جواب نمیده نگرانش شدم🥺🥲😥😥

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

من جدیدا تا ۲ ظهر میخوابم

برای من که به خاطر افسرگیمه شمارو نمیدونم👩‍🦯

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

میگن کمبود ویتامین،  آهن  این چیزاست 

ولی من میگم انگیزه نداری خواهر 

یا دلمشغله و نشخوار فکری نداری که همش خوابی 🤣

دغدغه های زندگی ما رو داشتی  بهت میگفتم چند ساعت در شبانه روز میخوابیدی اونم نه یه خواب آروم 

هم غلظت خون داری احتمالاهم کم خونی گرمیجات زیاد بخور تحرکت زیاد باشه قرص ففول هم بخورویتامین د ۱۰۰۰ ...

خودم حدس میزنم کم خون باشما وقتی بلند میشم راه برم یه مدتی جلوی چشمام سیاه میشه ...

چقد باید بخورم این قرصا رو؟ هرروز؟ روزی چند تا؟ برم دکتر؟