2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت گفت چه روزی آزمایش بدی؟خب عزیزم آزمایش معتبرتره که تا بی بی چک به نظرم باید بگیم مبارکه گلم

فردا باید روز پانزدهم آزمایش بدم

امروز بیبی زدم منفی بود

دنیا رو سرم خراب شد😢

دکترت گفت چه روزی آزمایش بدی؟خب عزیزم آزمایش معتبرتره که تا بی بی چک به نظرم باید بگیم مبارکه گلم

هنوز آزمایش ندادم که

میخوام ببینم کسی از دوستان بوده که بعد بیبی چک منفی آزمایش بده و مثبت شده باشه. امید داشته باشم😔

اره عزیزم. بچه ندارم متاسفانه

انشالله خدا به زودی دامنتو سبز میکنه منم سر بچه دار شدن خیلی اذیت شدم. خدا بالاخره بچه میده الان که علم پیشرفت کرده ماها صبرمون کمه و خب به هر حال هزینه و ....

انشالله به زودی تاپیک باردارشدنتو بزنی

انشالله خدا به زودی دامنتو سبز میکنه منم سر بچه دار شدن خیلی اذیت شدم. خدا بالاخره بچه میده الان که ...

انشالا.

صبر که بماند پولمونم تموم میشه تو این راه. با این هزینه های بالا 

شما آی وی اف کردید؟ موفق بوده؟

انشالا.صبر که بماند پولمونم تموم میشه تو این راه. با این هزینه های بالا شما آی وی اف کردید؟ موفق بود ...

درست میگید واقعا هزینه بره

من چند بار ای یو ای کردم منفی شدم  همون ماه قرار بود ای وی اف کنم که طبیعی باردار شدم ولی سقط شد دوباره رفتم تو سیکل درمان و با آمپول باردار شدم و خداروشکر به ای وی اف نرسید

هر چند مریض شدم تو بارداری و مبتلا به فیبرومیالژیا شدم.

الانم مریضم. ولی بازم خداروشکر چه میشه کرد.

انشالله شمام به زودی یه نی نی ناز نصیبت میشه.

تهرانی؟

درست میگید واقعا هزینه برهمن چند بار ای یو ای کردم منفی شدم همون ماه قرار بود ای وی اف کنم که طبیعی ...

نه مشهدم

چه بد انشالا زودتر خوب بشید.🙏🏼

هنو باردارید؟

نه مشهدمچه بد انشالا زودتر خوب بشید.🙏🏼هنو باردارید؟

نه عزیزم‌پسرم یکسالشه 

تو بارداری که رو به موت بودم و اصلا گوشی هم نمیتونستم دست بگیرم

ممنون عزیزم

گفتم اگه تهرانی تعریف موسسه مام رو میکنن.

خواهر دوستم رفت اونجا دوقلو حامله شد

یه دوست دیگمم رفت رویان الان دوتا بچه داره

داری هزینه که میکنی جای خوب انتخاب کن انشالله زود نتیجه بگیری

نه عزیزم‌پسرم یکسالشه تو بارداری که رو به موت بودم و اصلا گوشی هم نمیتونستم دست بگیرمممنون عزیزمگفتم ...

خدا ببخشش الهی واستون پسر گلتونو.

منم مرکز خصوصی رفتم و بیمارستان خصوصی

دیگه جز خوباس توی مشهد

هرچند هزینه هاش خیلی بالاس

ولی نمیدونم با اینکه هیچ مشکلی نداشتم از نظر دکتر و جنین ها با کیفیت بالا بودن و پنج روزه بازم بیبی چکم منفی شد

از صبح یه گوشه افتادم و اصلا رمق ندارم از جام پاشم. 

خدا ببخشش الهی واستون پسر گلتونو.منم مرکز خصوصی رفتم و بیمارستان خصوصیدیگه جز خوباس توی مشهدهرچند هز ...

سلام عزیزم

میفهمم چه حالی داری 

منم مشهدم کلینیک نسل فردا میرم 

این ماهiuiکردم ولی کلی درد دارم و ناامیدم

خدا ببخشش الهی واستون پسر گلتونو.منم مرکز خصوصی رفتم و بیمارستان خصوصیدیگه جز خوباس توی مشهدهرچند هز ...

اها خب خوبه انشالله که مثبت میشه عزیزم فعلا که آزمایش ندادی

نشدم خودتو نباز من میرفتم دکتر خانمی بود ای وی افش منفی شد ولی ماه بعد طبیعی باردار شد

من خودمم ماه بعد ای یو ای طبیعی باردار شدم که البته سقط شد که اونم تقصیر خودم بود رعایت نکردم.

توکل بر خدا.