2777
2789

سلام دوستان سه ماه میشه که این رژیم و گرفتم حدودا ۵ کیلو کاهش وزن داشتم روزهای پنج شنبه و جمعه رو آزاد کردم که همه چی بخورم ولی اصلااا اشتها ندارم 

چه بهتر، عالیه که

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي خوبه معدت جمع شده

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من ۳ روز فست گرفتم خسته شدمچجوری پایبند میمونین؟من شامو چون نمیتونم بخورم میزارمش فردا صبحانه میخورم ...

باید اراده کنی ولی نزار گرسنه بمونی که ضعف کنی

اولش یه کم سخته کم کم معده ت جمع میشه و مثل الان من بخوای هم غذا بخوری نمیتونی

باید اراده کنی ولی نزار گرسنه بمونی که ضعف کنیاولش یه کم سخته کم کم معده ت جمع میشه و مثل الان من بخ ...

من فستم ۱۳ ساعتست

ساعت ۹ تا ۱۰ شب عجیییب ولع خوردن دارم

ولی وقتی بیدار میشم اونقدر اشتها ندارم خیلی کم میخورم

از ساعت ۴ عصر فست دارم تا ۵ یا ۶ صبح فردا