2777
2789
عنوان

بیا اینجا ببنیم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 30 پست
مجردم خداروشکر😂

چرا شوهر نمیکنی؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو چرا شوهر نمیکنی؟

ببخشید دخالت میکنم ولی این سوال اصلا سوال قشنگی نیست

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( YJrFsMjES ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۲ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

ببخشید دخالت میکنم ولی این سوال اصلا سوال قشنگی نیست

کجاش قشنگ نیس؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

پیخوای چیکار کنی؟

معمولا تا وقتی نرسیدم بهشون جایی نمیگم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرا شوهر نمیکنی؟

چون ۱۶ سالمه😂

چرا مگ شوهر کردن افتخار داره؟ من برای نشان دادن توانایی هام نیازی ب شوهر ندارم

سوالتون اصلا سوال جالبی نیس

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

هردوتاشو و داشتن هردوشون شیرینه اما پسر بیشتر اذیت می‌کنه و شیطونی و فضولیاش بیشتره

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

کجاش قشنگ نیس؟

سوال قشنگی نیست

ی سوال شخصیه دقیقا مثل سوال درآمد بابات چقدره

هردوتاشو و داشتن هردوشون شیرینه اما پسر بیشتر اذیت می‌کنه و شیطونی و فضولیاش بیشتره

من خودم جنسیت برام مهم نیس

ولی از هر کدوم یکی میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون ۱۶ سالمه😂چرا مگ شوهر کردن افتخار داره؟ من برای نشان دادن توانایی هام نیازی ب شوهر ندارمسوالتون ...

خب هنو بچه ای

بچه هم نیستی ها

ولی بزرگم نیستی 

من هم سن تو بودم اولین بار شوهرم رو دیدم😂😂

بعدم اینقدر سخت نگیر

۴۰ سالت که نشده میگی سوالت زشته👊😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب هنو بچه ایبچه هم نیستی هاولی بزرگم نیستی من هم سن تو بودم اولین بار شوهرم رو دیدم😂😂بعدم اینقدر ...

من از بچه ۳ ساله بچه ترم خواهر😂😭

من از بچه ۳ ساله بچه ترم خواهر😂😭

باورت میشه 

من پارسال همین موقعه ها دنبال یرچسب کیتی بودم واسه رو کمدم

در این حد بچه😂

حالا حامله شدم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورت میشه من پارسال همین موقعه ها دنبال یرچسب کیتی بودم واسه رو کمدمدر این حد بچه😂حالا حامله شدم😂 ...

آخیی😂

من از اون لحاظ نه

از همه لحاظ بچم😂

اشپزی و کارای خونه و.... بلد نیستم زیاد😂

آدم لوسی هستم

آخیی😂من از اون لحاظ نهاز همه لحاظ بچم😂اشپزی و کارای خونه و.... بلد نیستم زیاد😂آدم لوسی هستم

یاد میگیری آسونه🤗

تازه شوهر کنی لوس ترم میشی😅

یه آدم فوق العاده لوس ترم میاد کنارت😒😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40