2777
2789
عنوان

شده عاشق یکی بشین ولی اون بی خبر باشه چی شد تهش♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
کراشم بهم پیام داد و گفت ازت خوشم اومدهمن خیلی وقت بود روش کراش زده بودمبعدش پسری که قبل اون باهاش آ ...

ای وای 🥺💔

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم جلو دهن گوهمالم رو بگیرم و گفتم5 سال و خورده ای باهم بودیم آخرشم به بدترین شکل ممکن جدا شدیم ...

💔🥺

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

تهش هنوز نرسیده

امیدوارم تهش قشنگ بشه❤️

امیدوارم تهش قشنگ بشه❤️

قشنگ نیس

فقط احتمالا دعوت میشم عروسیش

و بعد محکوم میشم به فراموشی

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

ای کاش میگفت مشکل من این بود ک نمیگفت منم بروی خودم نیاوردم بعد چندسال بعد بهش بی محلی کردم که بره

💔

قشنگ نیسفقط احتمالا دعوت میشم عروسیشو بعد محکوم میشم به فراموشی

امید داشته باش خدارو چه دیدی شاید شد 

امید داشته باش خدارو چه دیدی شاید شد

فععک نکنم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!