2777
2789
عنوان

شوهرم تو گروه خانوادگی چیزی گفت که عصابمو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 45 پست
دقیقا ازین ببعد همه فک میکنن من پشتشون غیبت میکنمدید همه نسبت بمن عوض میشه تو فکن فامیلاشونم هستنتو ...

پاک کن کلا از گوشی اش پیام گروه رو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باسلاماپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد ...

کلا ادم بیشعور زیاده ،نمونش ایشون 

اسی حالش بده اومده زیر پستش چی نوشته

شما هم دو تا استیکر خنده بزار یعنی مزاح بوده سریع جمعش کن اصلا سوتی نده یا کل کل نکن

دقیقا فکر اینم که خودم چیزی نگم یا واکنشی نداشته باشم

که بقیه بیشتر این حرفو جدی بگیرن

یچی بگم که مثلاً جدی نگرفتم و یه حرف مسخرس ولی 

واقعا زشته جلو اون همه آدم

کلا ادم بیشعور زیاده ،نمونش ایشون اسی حالش بده اومده زیر پستش چی نوشته

یه نمونش خودتون هستید که ادب صحبت کردن با دیگران رو‌ندارید ، بیشعورم خودتون هستید

مگه این تاپیک شماست‌که اینجور برخورد میکنید

می‌خواستیم بریم بیرون با شوهرم پیامشو دیدم بحثمون شدگفتم چرا اینجوری گفتی چرا قبل حرف زدن فک نمیکنیا ...

بگو پاک کنه پیامش و بیشعوری تو مردا ذاتیه یخجال بی مزه آن از بس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
دقیقا فکر اینم که خودم چیزی نگم یا واکنشی نداشته باشمکه بقیه بیشتر این حرفو جدی بگیرنیچی بگم که مثلا ...

کلا بعضی از آقایون ساده لوحن هر حرفی رو برای خودشیرینی می زنن مثل همسر من ،شما هم در جواب به شوخی یه چیزی بگو که یعنی خیلی با همسرت راحتی وبهت برنخورده 

بنویس شرمنده میکنید سلطان غیبت رو که میدونی یکی دیگست بعد چشمک بزن و استیکر خنده

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/