2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من نه پیش یک رفته نه تاحالا مهد رفته هیچییییی بلد نیست بقدری شیطونه نمیشینه چیزی یادش بدم

خب چرا پیش یک نذاشتی من دخترم رفت قشنگ‌نظم کلاس روال کلاس و شعر و‌نقاشی‌ ساعت تغذیه و کلا همه چی امادگی داره دیگه مونده اشنایی با الفبا

هعی
خریت کردماین هیچیییییییییی بلد نیست

مشکلی نداره،مهم نیست که بلد نیست، خودشون همه رو یاد میدن بهش اصلا دغدغه اینو نداشته باش..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
علایم پیش فعالی رو داره یه جا بند نمیشه تمرکز نداره بریدم دیگه

پسر منم عزیزم همینه به شدددت شیطون جوری که به جنون میرسونتت، من سه سالش بود که مهد گذاشتمش، خیلی سریع یکسری چیزهایی که گفتم رو یاد گرفت بعدشم که مهد زبان فرستادمش..اونجا همه چیز رو سریع یاد میگیره نکران نباش..

پسر منم عزیزم همینه به شدددت شیطون جوری که به جنون میرسونتت، من سه سالش بود که مهد گذاشتمش، خیلی سری ...

توی خونه باتو میخواد لجبازی کنه نمیشینه اما اونجا چون با بچه های هم سنش سریع مچ میشه و اونا به روش درست و حساب شده و به دور از تنش و زورگفتن یادش میدن