2777
2789
عنوان

بنظرتون برم سرکار یا نه خاهشا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست
با بودن در محیط کار کم کم دستت میاد مهارت های اجتماعی. از منی بشنو که 15 سال هست شاغلم. یه زن قوی با ...

شرکت هست، ازنقدر عصبی شدم ک تپش قلب گرفتم،درسته ک رییسم تو این مدت خیلی هوامو داشت ولی من هم واقعا تو این ۱۵ روز خیلی کار کردم اضافه تر موندم و کارارو انجام دادم ،۱۸ حقوق میده و من هم حسابدارم هم مسئول دفتر ،واقعا اعصابم خورد شده نمزدونم چجوری خودمو کنترل کنم دگ حتی عیدی سنواتمم نمیخام،اینکه اینجوری با من بازی روانی کردن بسدت اذیتم میکنخ

شرکت هست، ازنقدر عصبی شدم ک تپش قلب گرفتم،درسته ک رییسم تو این مدت خیلی هوامو داشت ولی من هم واقعا ت ...

ببین این ها همه درس هایی هست که کم کم یاد می گیری. تو باید به اندازه ای کار کنی که بتونی همونجوری سال ها کار کنی.
شاید دو هفته ی اول بوده و خواستی خودی نشون بدی. ولی مقدار بازدهیت رو کم کن. ساعات کاری معقول و میزان کار معقول با استراحت های مناسب بینش. همین امروز فرض کن قراره همین طوری 10 سال ادامه بدی. سرعتی رو انتخاب کن که بتونی ده سال باهاش بدوی.
وقتی خودت روی توان روحی و جسمی خودت مدیریت داشته باشی اختلافات سر کار هم کمتر می تونه تو رو به هم بریزه.
تو فرض کن یه مادری هست که می خواد توی یه خونه با 3 تا بچه یه لکه هم نباشه. فقط داره می شوره و می سابه. معلومه که بچه یه لجبازی کوچک کنه اون مادر از کوره در میره و داد و بیداد می کنه هم به خودش آسیب می زنه و همه به بچه اش.
پس اگر داری ادامه می دی سرعت رو بیار پایین تر. خودت رو کمتر خسته کن و کمتر ارتباط شخصی با رییس یا همکارها داشته باش تا کمتر احساسی عمل کنی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این ها همه درس هایی هست که کم کم یاد می گیری. تو باید به اندازه ای کار کنی که بتونی همونجوری سا ...

ممنونم دوست عزیز،الان واقعا نمیدونم چکار کنم،برم ی نه، از اینکه فردا باید برم تپش قلب گرفتم و پر استرسم و فکر اینکه بزودی هم بیکار میشم بیشتر عصبیم کرده ، نمیدونم فردا به رییسم بگم یا نه

ممنونم دوست عزیز،الان واقعا نمیدونم چکار کنم،برم ی نه، از اینکه فردا باید برم تپش قلب گرفتم و پر است ...

از من می شنوی فردا با آرامش برو سر کار. به بیکاری هم فکر نکن.
ولی در روزهای آینده خودت رو با کار خفه نکن. یه جوری رفتار کن که بتونی در طولانی مدت ادامه بدی.
یک یک هفته ای به روی خودت نیار تا خودت و رییست آروم بشید.
دو سه هفته واقعا زمان کمی هست. معمولا حتی دوره ی آزمایشی طولانی تر از این حرفاست.

چی سر کار اذیتت می کنه که تپش قلب گرفتی آخه؟