2777
2789
عنوان

خسته شدم از زیاد فکر کردن و کینه

202 بازدید | 22 پست

یه عده ادم بهم خیلی ظلم کردن من مظلوم نمایی نمیکنم هرکی جریان رو فهمیده حق رو به من داده.

و همین کینه باعث شده چشم دیدنشونو نداشته باشم با اینکه مجبوریم رفت و امد و کنیم و جلوشون لبخند میزنم اما اصن راضی نیستم ازشون.

اما خسته شدم از زیاد فکر کردن .کسی مثل من بوده چطور به ارامش رسیدید و خودتون خلاص کردید!

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

منتظر گذر زمان موندم چون مطمعنم کارما داره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

شاید سوء تفاهم شده

اصلا خوبی دیگه ای ندارن که به اونا فکر کنی؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سوء تفاهم شدهاصلا خوبی دیگه ای ندارن که به اونا فکر کنی؟

اخه متاسفانه کارایی کردن که از قصد بوده و دل شکستگی و تحقیر داشته چطور سو تفاهم بوده هرکس هم متوجه رفتارشون شده گفته من جای تو بودم دیگه نگاهشون نمیکردم

منتظر گذر زمان موندم چون مطمعنم کارما داره

مشکل اینه من نمیگم بدبخت و بیچاره بشن اما حال و روزشون روز به روز بهتر میشه و میگم خدا چرا همیشه حقو به ظالما میده

دوستام و فامیل نزدیک؟ و اینکه میگی همه حق رو بهت دادن، اول اینکه به اطرافیان خیلی نزدیک که دوطرفتون رو میشناسن نباید بشینی تعریف کنی! این کار بیشتر باعث میشه حرف تو حرف بشه و فکرو خیال خودت ب مرور بیشتر 

دقیقا من مثل خودتمو هی خودخوری میکنم هی انرژی منفی به خودم وارد میکنمواقعا بعضیا بد و عقده ان و تحمل ...

اره خسته شدم 

اخه متاسفانه کارایی کردن که از قصد بوده و دل شکستگی و تحقیر داشته چطور سو تفاهم بوده هرکس هم متوجه ر ...

از خودت دفاع نکردی؟ موقعی که اون کارها رو کردن راحت میگفتی من ناراحت شدم یا خوشم نمیاد 

کلا کینه خوب نیست

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستام و فامیل نزدیک؟ و اینکه میگی همه حق رو بهت دادن، اول اینکه به اطرافیان خیلی نزدیک که دوطرفتون ...

خودشون فهمیدن من تعریف نکردم میبینن چه ادمایی هستن

من الان دقیقا مثل شما هستم و بزگترین ضربه

روحی رو از آدمای نزدیکم خوردم دوس دارم خودم و بردارم

برم یه جای دور دیگه هیچکس و نبینم 

هیچ جوره آروم نمیشم هیچ وقت نتونستم از خودم دفاع کنم

سر همین همه چی کینه شده دوس ندارم دیگه کسی رو ببینم 

اصلا دلم نمی‌خواد با کسی حرف بزنم

از خودت دفاع نکردی؟ موقعی که اون کارها رو کردن راحت میگفتی من ناراحت شدم یا خوشم نمیاد کلا کینه خوب ...

از خودم دفاع کردم ولی نه در حد آزار رسوندن اونا

من الان دقیقا مثل شما هستم و بزگترین ضربهروحی رو از آدمای نزدیکم خوردم دوس دارم خودم و بردارمبرم یه ...

منم خیلی کینه ای شدم اصن دارم تغییر میکنم و هی بدتر میشم با اینکه همیشه بهم میگفتن خوش قلب