2777
2789
عنوان

خسته شدم از زیاد فکر کردن و کینه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
از خودم دفاع کردم ولی نه در حد آزار رسوندن اونا

خب همون کافیه بقیه اش و خودشون میدونن و وجدان خودشون

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم شرایط شما رو داشتم ولی به این نتیجه رسیدم که من دارم خودم از بین میبرم عمر و وقتم داره تلف میشه ...

خب من نمیدونم کی از این فکر و خیالای پوچ خلاص میشم

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن بدی خودشون نمیبینن

دنیای دیگه ای هم هست و قراره ادم ها جواب پس بدن پس بخاطر خودت هم که شده گذشته رو رها کن و سعی کن ببخشی

هر موقع بهت ظلم شد همون لحظه از خودت دفاع کن و بعدش دیگه رهاش کن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دنیای دیگه ای هم هست و قراره ادم ها جواب پس بدن پس بخاطر خودت هم که شده گذشته رو رها کن و سعی کن ببخ ...

اون‌دنیا چه به درد من‌میخوره که سزای عملشون برسن 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

خب من نمیدونم کی از این فکر و خیالای پوچ خلاص میشم

کافیه ظلم هایی که در حقت شده روی کاغذ بیاری یا یکبار جلو آینه برای خودت بازگو کنی همونجا نتیجه گیری کن برای خودت ارزش قائل شو و دیگه سعی کنی باهاشون روابطت خیلی کم کنی

منم خیلی کینه ای شدم اصن دارم تغییر میکنم و هی بدتر میشم با اینکه همیشه بهم میگفتن خوش قلب

هنوزم خیلیا هستن که منو به عنوان آدم خوب و مهربون میدونن 

ولی شما رو نمیدونم من هیچ وقت شخصیت محکم و قوی نداشتم 

و خوش شانس هم نبودم سر اینکه شخصیت جدی نداشتم باعث شد 

همه بگن این که ناراحت نمیشه بزار هر رفتاری باهاش داشته باشیم

برعکس خواهرم کسی جرات نداره ازش انتقاد کنه همیشه لوس خونه 

بوده من تا میومدم بهش بگم بالای چشمت ابرو ا 

مامانم می‌گفت بهش چیزی نگو اون دلش می‌شکنه ولی بر من برعکس بوده

مامانم برای خوشحالی اون جلوی اون به من کلی حرف میزد و از اون

دفاع می‌کرد 

یعنی خودم اجازه دادم هر حرفی و بهم بزنن