2777
2789

به کم قانع نباشد به کم عادت ندین خودتون رو

هرکاروهرشغلی روقبول نکنین عزت نفس داشته باشین

شغلی که قراره 30روزدرماه روکارکنین بعد4میلیون بدن که فقط هزینه رفت وآمدتون بشه روقبول نکنین 

بیکارموندن از سرهرکاری رفتن خیلی بهتره

تلاش کنید به چیزای بزرگ دست پیداکنیدنه اینکه برین ادمین شین برین ناخون کارشین  وفلان البته قصدتوهین به شغلاروندارم اماواقعیته چراشمابایدمنشی باشین به حقوق ناچیزقانع چراتلاش نکنین خودتون دکترووکیل ومهندس وفلان شین

من خودم ترجیح میدم بیکارباشم والکی ادعای مستقل بودن نکنم تااینکه بخوام برم زیردست یکی کارکنم وبعدم ادای مستقلارودربیارم 

یه سری شاگردهای آرایشگاه میبینی انقدرادعادارن یکسزه ام پست ازمستقل بودن بعدفقط یه زیردستن

همین آدمابرن خونه بشینن خونه داری کنن مادری کنن خیلی باعزت وآبروتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من خودم الان سر حقوق ناچیز بیکارم چون دلم راضی نشد برماما باید از ی جایی شروع کرد دیگه نه؟!

نه هرگز 

وقتی جایی ارزشت رونمیدونن نبایدرفت اگه بری به همون حقوق هرماه قانع میشی 

مثل ادمایی که بیت کویین انجام میدادن یه کاربیخودکه فقط وقت تلف میکردبرای چی برای پول پولی که معلوم نیس چه کاری باشه

هرکس یه عقیده ای داره امامن میگم ادم نبایدارزش خودشوبیاره پایین

نه هرگز وقتی جایی ارزشت رونمیدونن نبایدرفت اگه بری به همون حقوق هرماه قانع میشی مثل ادمایی که بیت کو ...

خب الان شما ب من پیشنهاد بده من چیکار کنم 

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

من وقتی کارمو شروع کردم ماه اول با کلی سختی شد ۸۰۰ هزار تومن 

ماه دوم شد ۲ ملیون 

الان ماه هشتمم شده ۴۵ 

ماه قبلی ۷۰ بود این ماه کم کاری کردم 

هرچیزی از کم و پایین شروع میشه تا تجربه کسب کنی و پیشرفت کنی 

نا امید نباید شد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خب الان شما ب من پیشنهاد بده من چیکار کنم

به نظرمن اگه نمیتونی درس بخونی برای خودت یه کسب وکارخونگی بزنی یه هنری یه خیاطی چیزی

خیلی بهتره بشی شاگردآرایشگرکه جاروبکشی بعدم‌کلی سرآدم غربزنه به خاطر چندرغازپول

یامثلابشی منشی شرکت که بعدهمزمان علاوه برکارمردای هوسبازچیزه دیگه ای هم ازت بخوان وبله قربان گوشون باشی

نمیدونم شایدمن زیادمغرورم

اماالان میتونم برم سرخیلی کارا

اماترجیح میدم توخونه باشم وخانومی کنم وازشوهرمدپول بگیرم تابرم ادای مستقلارودربیارم با3,4تومنی که بهشون میدن

ترجیح میدم بجنگم برای هدف بزرگ ترم ودرسم روبخونم

به نظرمن اگه نمیتونی درس بخونی برای خودت یه کسب وکارخونگی بزنی یه هنری یه خیاطی چیزیخیلی بهتره بشی ش ...

مترجم و مدرس زبان انگلیسی هستم 

آموزشگاه ها همون ۳,۴ تومن میدن و نرفتم

اما خب چیکار کنم تا کی بیکار باشم 

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫