2777
2789

ظریف‌ترین و مناسب آرین کار برا یه کدبانو هست .اگر باکلاس نباشه که هست قطعا بی کلاسی نیست!!!تربیت بچه .نظافت خونه و پختن غذا و....کار کمی نیست بعلاوه حداقل هشتاد درصد بانوان خانه ذارند

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ نتونستم معنی کلاس متوجه بشم 

کلاس یعنی من در چه شغلی در چه زمینه ایی مهارت دارم و بهترین خودم باشم در ابعاد مختلف زندگی 

پس ی مهندس می‌تونه باکلاس باشه ، ی معلم می‌تونه باکلاس باشه ربطی به شاغل بودن خانه دار بودن نیست 

اما اگه قرار خانه داری باشه فقط قرار پشت گاز باشه و برای پیشرفت خودش نه قدمی برداره به نظرم عمرش اصلا مهم نیست 

من خانه دار دیدم روتین زندگی اش اینقدر رو برنامه است نگو نپرس 

کلاس به اینه که شاغل باشی یا نباسی به انتخاب خودت باشه و راضی باشی از وضعیتت و احساس ارامش کنی

حالا خودت ببین با کدوم حال دلت خوبه همون  کار رو بکن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم به هرحال اینم یه شغل پردرسر و بدون تعطیلی و با حقوق کم و بعضا بدون حقوقه اما هب کسی که شاغل هس رو معمولا بیشتر میکن تا خانه دار 

حس میکنن ادم خانه دار نه سواد داره نه بلده حرف بزنه و از این بابت مونده خونه ... واقعیتش سلیقه منم نیس ولی خب دلیل نمیشه دیگرتن رو پایینتر ببینم 

نه خانه دار بودن بی کلاسیه و نه شاغل بودن با کلاسیو برعکس خانه دار بودن صرفا باکلاسی نیس و شاغل بودن ...

👏👏👏

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اصلاً و ابداً.........البته خانه داری که واقعا خانه دار باشهانسان درست[فرزندانش]تربیت کنه و به جامعه ...

هزاران لایک👍

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

اونایی که گفتید وای آره و فلان

والا کار خوب پیدا نمیشه ما هم تلاش خودمونو کردیم خودم سالها بابت همین نگاه خانه دار بودن اینقدر فشار عصبی و حرص خوردم که مریض شدم شدید

به نظر من بی کلاسی یه احساس هست اگه منظورت از خونه داری نشستن تو خونه و قطع رابطع با محیط بیرونه بله ولی اگه هم گردشت رو داری هم به خودت میرسی هم ارتباط با دیگران رو داری هم حواست به کارای خونه و بچه داری و همسر داری هست باید بگم خونه داری اوج کلاسه نه بی کلاسب

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره