2777
2789
عنوان

صدای قلب بچم رو شنیدم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 31 پست
عزیزم الهی دامنت سبز🥰🤍

ان شاءالله🙏🏻خدااز زبونت بشنوه 

بارداری دعا کن برای منتظرا و من

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ما هم فیلم گرفتیمولی نی نی ما خیلی تکون نخورد جز یه لحظه دستشو گرفت بالا پاشو هم چند بار تکون داد🥺� ...

ایشالله به سلامتی دنیا بیاد من اونروز که دکتر سونو کرد قبل غربالگری گفت ماشاالله خیلی تکون میخوره فقط چون زوده متوجه نمیشی بعد اونروز که رفتیم غربالگری گفت برو یه چیز شیرین بخور بعد برو تو واسه سونو شوهرم خندید گفت مطمین باش بیدار تکون میخوره گفتم نه بریم یه چیزی بخوریم بستنی خوردیم اومدیم همون لحظه رفتیم تو دکتر می‌گفت چقد شیطون ماشالله اصلا واینمیسته بتونم چک کنم   شوهرم می‌گفت بستنی کار خراب کرد این بچه دایم البیدار قرار دهنمون سرویس کنه   

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم فدات شم برای نی نی دار شدنت این الکرسی خوندم

مرسی مهربون🙏🏻❤

ان شاءالله نی نیت صحیحو سالم بیاد بغلت 🙏🏻❤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من برات آیه الکرسی خوندم

مچکر نازنین 🌹

منم برای سلامتی و عاقبت به خیری بچت ایته الکرسی میخونم الان 

گلم شما تا زمانی بارداری ، دعات گیرا تره 

لطفا کسایی ک بچه میخوان یا همسر خوب میخوان دعا کنید لطفا 🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
الهی خدا حفظش کنه شیطون بلارو😍الان چند ماهتونه

ممنونم عزیزم همچنین نینی شمارو من تو چهار ماهم پونزده هفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

جنسیت رو توو غربالگری اول بهتون گفتن؟

اره گفت از اندام جنسی که داره تشکیل میشه احتمال میدم پسر باشه ولی از اول بارداریم کلا هرکی منو میبینه میگه بچت پسر از قیافت معلوم   

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گفت از اندام جنسی که داره تشکیل میشه احتمال میدم پسر باشه ولی از اول بارداریم کلا هرکی منو میبین ...

چه خوب که زود فهمیدین 😍

نامدار و عاقبت بخیر باشه بسلامتی بغل بگیریش

علائمتون چی هست؟

من اوایل دردهای پریودی داشتم الان دیگه ندارم تهوع هم ندارم خیلی هم چاق نشدم قیافم هم تغییر نکرده اینا علایم دختره یا پسر

چه خوب که زود فهمیدین 😍نامدار و عاقبت بخیر باشه بسلامتی بغل بگیریشعلائمتون چی هست؟من اوایل دردهای پ ...

قربونت عزیزم هرچی باشه سالم باشه واقعا برامون هیچ فرقی نداره من حالت تهوع شدید داشتم یعنی به خونه دستپخت خودم ویار دارم هرجا برم حالم خوبه الا خونه خودم   بیشتر دلم میوه و گوجه و خیار و دوغ و چیزای ترش میخواد تا غذا سینه درد که از قبل فهمیدن داشتم هنوزم دارم وزنمم بخاطر ویار چهار کیلو کم شد قیافم تغییر نکرده ولی هرکی منو میبینه میگه خوشگلتر شدی نمی‌دونم من خیلی اینارو بلد نیستم اصلا به نظرم ربطی به علایم نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت عزیزم هرچی باشه سالم باشه واقعا برامون هیچ فرقی نداره من حالت تهوع شدید داشتم یعنی به خونه دس ...

وای چقدر سخت شد

منم دوغ دوست دارم و ماست و چیزای نمکی و ترش خیارشور هم دوست دارم

اما همزمان چیزای شیرین هم هوس می کنم

پس خیلی با این چیزا نمیشه فهمید 😀😂

اره هرچی باشه سالم باشه من که تسلیم خواست خدام دختر و پسرها کدوم یه جور عزیزن

وای چقدر سخت شدمنم دوغ دوست دارم و ماست و چیزای نمکی و ترش خیارشور هم دوست دارماما همزمان چیزای شیری ...

من اصلا چیزای شیرین هوس نمیکنم به غیر بستنی کلا چیزای خنک دوست دارم آهان دمای بدنمم بالاست از وقتی باردار شدم میل جنسیمم زیاد شده اره هرچی باشه سالم و صالح باشه و به سلامتی دنیا بیان من که از روز غربالگری دلم واسش رفت وقتی اونطوری دستاش میخورد   هرچی باشن عزیزن خدا حفظشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40