2777
2789

همسرمن کارش اسنپه بعنوان شغل دومش درآمدش خیلی زیاد نیست

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اگه به ارایشگری علاقه داری برو سرکار درامدش عالیییه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به ارایشگری علاقه داری برو سرکار درامدش عالیییه

آرایشگری علاقه دارم اما تا الان نرفتم دنبالش. 

خودم شغل دارم اما بنا به دلایلی ی مدت بیکارم. 

راستی کلاس حسابداری هم رفتم اونم مدرکش دارم میگیرم. 

اسنپ میگم مشغول بشم تا خرج روزانم دربیاد.چون درآمد خودم رو پس انداز میکنم

مثلا روزی 600تومن کار کنم تا خرج خودم از خرید گرفته تا دکتر اینا دربیاد.

خوبه برو حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرایشگری علاقه دارم اما تا الان نرفتم دنبالش. خودم شغل دارم اما بنا به دلایلی ی مدت بیکارم. راستی کل ...

عزیزم حتماا برو دنبال ارایشگری بعدا پشیمون میشی

اسنپم خوبه برو یه مقدار پس انداز جمع کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حتماا برو دنبال ارایشگری بعدا پشیمون میشیاسنپم خوبه برو یه مقدار پس انداز جمع کن

الان برم هر لاین آرایشگری حداقل باید50تومن جور کنم از پول آموزش گرفته تا قیمت وسایل

اونو الان نمیتونم جور کنم

الان برم هر لاین آرایشگری حداقل باید50تومن جور کنم از پول آموزش گرفته تا قیمت وسایلاونو الان نمیتونم ...

ببین میتونی وامی چیزی بگیری؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40