2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که اخلاقش شبیه پدرتونه ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 50 پست

به  نظرم هر کی میخا  ازدواج کنه  اول  خانواده طرف    بسنجه  مخصوصا پدرش  رو  چون  الگو  پسرشه    همین   تجربه  ثابت کرده   دیدم  اطرافم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پدر جان و حفظ کنه پایدار باشین و خوشبخت ترین در کنار همسرتون

ممنونم عزیزم 

خدا شما و عزیزانت و هم حفظ 

کنه شاد و برقرار باشید🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

به نظرم هر کی میخا ازدواج کنه اول خانواده طرف بسنجه مخصوصا پدرش رو چون الگو پسرشه همی ...

دقیقا 👌🏻👌🏻😅ولی خوب توی دخترا خود من اخلاق بابام خرابه ولی من  سعی کردم اینطوری نباشم 

متاسفانه بعضی ها الگوی مادر رو میگیرن و بچه ننه هستن

اره  ممکنه         در کل  سخته

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
دقیقا 👌🏻👌🏻😅ولی خوب توی دخترا خود من اخلاق بابام خرابه ولی من سعی کردم اینطوری نباشم

دخترا   فرق میکنن     ارومترن    من   اخلاقم  به پدرم رفته       ولی مادر مرحومم کمی عصبی بود 

شوهرم   نه اخلاق  داره  نه شعور  بخدا   خاهراش  راه نمیده    من خودم    دعوت میکنم   با اینکه خاهراش  خدایی  خوبن   ولی    در کل میگم    حتی  با  خاهر خودش خوب نی اینقدر  جنسش خرابه   توی  زندگی  به  نقطه   مثبت نداشت   من خودم  زندگی  ساختم   بخاطر  دخترم   

خدا رحمت کنه مادر تونو

ممتون    گلم   رفتگان شما هم