مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 عنوان دلم بچه میخواد 92 بازدید | 12 پست مجردم شاید دیگه هیچ وقت از لحاظ روحی نتونم مادر خوبی بشم چون داغونم ولی من از دوران راهنمایی دوست داشتم ازدواج کنم و بچه داشته باشم دلم واسه خودم سوخت خیلی حسرت به دل شدم نپرسید چند سالته نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره 1404/06/07 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fhilan عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 1733 استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیممیدونم توهم گرفتاری های خودتو داری گلم بازم ببخشید🙏🙏🙏🙏🙏بحث بحث فحاشی جن...سی به خانوماست
farimah32 عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 152 عزیزم همچین مالی نیست بچه ته تهش همش حرص و جوش خوردنه ان شاالله ازدواج می کنی بچه دارم میشی
جانان۰۱۰۳ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1715 مثل جنازه افتادم حتی نمیتونم بلندشم شیربدم به بچم..یادمه منم یه روزی مثل تو آرزوم بچه دار شدن بود و صبح تا شب کارم پرسه زدن تو تاپیکای درمان پلی کیستیک و بچه دار شدن..بعدها فهمیدم چرا خدا بهم بچه نمیداد.. روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم..دعا کن برام.
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیممیدونم ت ... بیام چیکار کنم ؟ چیزی تایپ کنم؟ اومدم ولی نفهمیدم قضیه چیه نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
fhilan عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 1733 بیام چیکار کنم ؟ چیزی تایپ کنم؟ اومدم ولی نفهمیدم قضیه چیه گلم میشه نی نی یارو تگ کنید این اقا خانمارو اذیت میکنه فحاشی میکنه درخواست میده و ...
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 مثل جنازه افتادم حتی نمیتونم بلندشم شیربدم به بچم..یادمه منم یه روزی مثل تو آرزوم بچه دار شدن بود و ... پلی کیستیک داشتی ؟ الان درمان شدی و بچه داری؟چیکار کردی خوب شدی؟ نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 گلم میشه نی نی یارو تگ کنید این اقا خانمارو اذیت میکنه فحاشی میکنه درخواست میده و ... باشع نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
نی2250 عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 22900 چ حوصله ای داری،مجردی و دنبال بچه.. هر بار این درو محکم ببند برو
جانان۰۱۰۳ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1715 پلی کیستیک داشتی ؟ الان درمان شدی و بچه داری؟چیکار کردی خوب شدی؟ رفتم دکتر و با داروهای محرک تخمک گذاری باردار شدم
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 چ حوصله ای داری،مجردی و دنبال بچه.. من عاشق دختر بچه ام وقتی میبینم خیلی ذوق میکنم ولی تازگیا جلو بقیه سعی میکنم کسی نفهمه چون میگن حسرت بچه داره مجرده بدبخته و ... نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مندلارامم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6447 رفتم دکتر و با داروهای محرک تخمک گذاری باردار شدم خداروشکر دختر خالم همینطوره غصه داره رفته دکتر خوب نشده پس درمان داره نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره