2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

82 بازدید | 12 پست

مجردم 

شاید دیگه هیچ وقت از لحاظ روحی نتونم مادر خوبی بشم چون داغونم 

ولی من از دوران راهنمایی دوست داشتم ازدواج کنم و بچه داشته باشم دلم واسه خودم سوخت 

خیلی حسرت به دل شدم 

نپرسید چند سالته

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیم

میدونم توهم گرفتاری های خودتو داری گلم بازم ببخشید🙏🙏🙏🙏🙏

بحث بحث فحاشی جن...سی به خانوماست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل جنازه افتادم حتی نمیتونم بلندشم شیربدم به بچم..یادمه منم یه روزی مثل تو آرزوم بچه دار شدن بود و صبح تا شب کارم پرسه زدن تو تاپیکای درمان پلی کیستیک و بچه دار شدن..بعدها فهمیدم چرا خدا بهم بچه نمیداد.. 

روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم..دعا کن برام.

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیممیدونم ت ...

بیام چیکار کنم ؟ چیزی تایپ کنم؟ اومدم ولی نفهمیدم قضیه چیه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

مثل جنازه افتادم حتی نمیتونم بلندشم شیربدم به بچم..یادمه منم یه روزی مثل تو آرزوم بچه دار شدن بود و ...

پلی کیستیک داشتی ؟ الان درمان شدی و بچه داری؟

چیکار کردی خوب شدی؟ 

گلم میشه نی نی یارو تگ کنید این اقا خانمارو اذیت میکنه فحاشی میکنه درخواست میده و ...

باشع

چ حوصله ای داری،مجردی و دنبال بچه..

من عاشق دختر بچه ام وقتی میبینم خیلی ذوق میکنم ولی تازگیا جلو بقیه سعی میکنم کسی نفهمه چون میگن حسرت بچه داره مجرده بدبخته و ...

رفتم دکتر و با داروهای محرک تخمک گذاری باردار شدم‌

خداروشکر 

دختر خالم همینطوره غصه داره رفته دکتر خوب نشده پس درمان داره