2777
2789
عنوان

قرارع جاری دار بشم

368 بازدید | 32 پست

بلاخره بردارشوهرم نامزد کرد 

دختره خیلی مظلوم و کم حرف و کاریه قرارع تو یه خونه زندگی کنیم بنظرتون به عنوان یک جاری بزرگتر چطور رفتار کنم مادرشوهرم از الان همش اسمش رو دهنشه اصلا اسمش نمیفتع از دهنش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو نگاه و برخورد اول نمیشه گفت طرف مظلوم و.. هست 

شما هم به چشم جاری نگاه نکن 

ارتباط رو صمیمی نکن و احترام بزار تا احترام بزاره 

تو کارهاش دخالت نکن 

حتی در حد تایید و خبر دادن و یا پرسش 

حتما با پیوند خانم یا جون خطابش من

دستور هم بهش نده

اگه کاری هم داری بگو اگه دوست داری انجام بده

ممکنه توجه ها بهش زیاد بشه اوایل زیاد درگیر نشو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آدم باشید همین

جاری داشتی مگه 

بابا این مدل تاپیک ها برای خانم هاست که از تفکر و روابط هم حتی خودشون آگاه هستند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جاری داشتی مگه بابا این مدل تاپیک ها برای خانم هاست که از تفکر و روابط هم حتی خودشون آگاه هستند

نه جاری نداشتم ولی حتی اگه طرف مقابلم همجنس باز هم باشه بهش میگم آدم باش ، آدم بودن خیلی فرق داره با فقط آدم بودن

بی احترامی نکن تا بی احترامی نبینی شما کلفت ایشون نیسی و نگو چون تازه عروسه بشینه بادش بزنم زیادی هم ...

من اهل اینکار نیستم 

اصلا برام مهم نیست اما مادر شوهرم خیلی عروسم عروسم می‌کنه انگار قرارع براش طلا بیارع 😂😂😂

نه جاری نداشتم ولی حتی اگه طرف مقابلم همجنس باز هم باشه بهش میگم آدم باش ، آدم بودن خیلی فرق داره با ...

آدم بودن از نظر هر کی فرق میکنه نمیشه با یک جمله گفت 

وقتی دو نفر اینقدر بهم نزدیک هستند و تو خونه باید سواد رابطه رو داشته باشن