2777
2789

من تابحال در واقعیت ندیدم و نشنیدم کسی که استخدام هست هرچند با حقوق کم یا کسب و‌کاری داشته باشه بخاطر بچه بگه دیگه کار نمیکنم ولی اینجا خیلی شنیدم میگن شاغل بودیم بخاطر زندگی گذاشتم کنار و کار بیرون برای زن بده و آه پیفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه! اغراق امیزه 

کسی نیاز نداره و همسر همراهی داره حتما لزومی به کار کردن ندیده یکی هم بخاطر عزت نفس خودش، و حال خوبش کار میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

کار رسمی و دولتی رو منم نشنیدم 

ولی خب هم کار خونه و بچه داری 

هم کار بیرون در توان خیلی از خانوما نیست و قطعا خسته میشن و کم میارن

مخصوصا اگر یک مرد ایرانی اصیل تنبل هم شریک زندگیت باشه

یا اینکه محیط کار نامناسبه یا درآمد کمه ، یا سود نمیده 

تقصیردار میشه خونه و زندگی و بچه 😉

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

اونها خودشون بهونشون اینه (چون یکی پیدا شد خرجشون رو بد البته تا وقتی که  خوشگل و جوونن ) یا اینکه شغل کم اهمیتی دارن وگرنه فردی که بخواد کار کنه هیچی نمیتونه جلوش رو بگیر

کار رسمی و دولتی رو منم نشنیدم ولی خب هم کار خونه و بچه داری هم کار بیرون در توان خیلی از خانوما نیس ...

دقیقا ...

من اینقدر دیدم خانم هایی که شوهراشون پولدارن و اصلا حقوق خانم به چشم نمیاد ، آقا هم خونه و ماشین به نام خانم کرده،  اما خانمه کاز دولتیش رو ول نکرده 

من پارسال دخترم به دنیا اومد دوترم پیش غیرحضوری درسای دانشگاهو پیش بردم الان دوترم دانشگاهم مونده نمیدونم چیکار کنم با بچه مهدکودکم دلم نمیاد بزارمش هرچند دانشگاهمون خودش مهد داره و قابل اعتماده. الان فکر میکنم شاغل بودن برای مادر سخته حالا از جنبه عاطفه‌ی مادری میگم بقیه چیزارو کار ندارم...

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

بعضیا کمکی ندارن یعنی یا شهر غریب زندگی میکنن یا خانواده همراه ندارن که بچه نوزاد رو بذارن پیشش برن سر کار ، تو این موقعیت اگه شرایط شغلیشون عالی نباشه ، حالا چه از نظر حقوق یا استخدام رسمی یه اداره خوب یا هر چیزی طبیعیه که بذارن کنار . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دقیقا ...من اینقدر دیدم خانم هایی که شوهراشون پولدارن و اصلا حقوق خانم به چشم نمیاد ، آقا هم خونه و ...

کار دولتی و استخدام رسمی  رو هیچکس ول نمیکنه چون هم کارش سبکه هم مزایا داره

من خودم کارمند بانک بودم قراردادی

قراردادم که تموم شد باید به هزار نفر رو میزدم برای تمدید 

آیا میشد آیا نمیشد

همسرم که اونوقت نامزد بودیم منصرفم کرد 

راستش از خدام بود 😅😅

پولی که میگرفتم ⅕وقت و انرژی بود که میزاشتم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

به خیلی عوامل بستگی داره

مثلا دوست من شاغل بود صبح بچه اش رو خونه مامانش می‌گذاشت ظهر میرفت خونه مامانش نهار می‌خورد بچه رو برمیداشت میومد خونه .....خوب این نه تنها سخت نبود بلکه از یه خانم خانه دار با بچه کوچیک کارش کمتر بود بسیار

چون قرار باشه نهار درست نکنی و نهار خونه نخوری آشپزخونه نامرتب نمیشه

ولی کسی نداشته باشی بچه زیر ۳سال مهد گذاشتن واقعا جالب نیست  سخته خیلی وقتا بچه ها نمیمونن بهانه میگیرن

طرف خسته از سرکار بیاد قرار باشه خونه کثیف باشه نهار بخواد درست کنه برای فردا ....شوهرت قرار باشه مطلقا کمک نکنه

طرف کم میاره

من شاغل نبودم ولی نرفتم تا بچه هام بزرگ بشن