2777
2789
عنوان

توی دسشویی اول کدومو انجام میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 131 پست
دارم نحوه ایستادن تو تجسم میکنم چطور زانوهات بازه وخم شدن تا شلوار نیفته فرم باسنتم تصور کردم وای خد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

کسی تو زندگیم نیست اما حال ندارم با کسی هم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه وسواسی هستی دختر من ۷ سالشه دقیقا همینکارو میکنه شلوارشو بالا نمیکشه دستاشو دور میگیره میره تو روشویی میشوره بعد خشک نیکنه بعد شلوارشو بالا میده.ی بار گفتم چرا اینجوری میکنی گف مامان دستام کثیفه.البته ما دسشویی و روشوییمون جدا هستن در کاملا جدا دارن و هیچ دیدی تو پذیرایی و لتاق ندارن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
😂میخواددستش به کو...ش نخوره دیگه منم این راه دادم تاشلوارشوبکشه بالا😂

بابا اون بیچاره با یه انگشت هم شسته میشه چهار انگشت تمیز میمونه 😁

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من خیلی به نجسات حساسم اول میرم دستشویی همه جای دستشوییو اب میگیرم بعد دستامو میشورم میشینم بعدش بلن ...

اگه منظورت نجاست هست، میدونستی از لحاظ شرعی باید وسواست رو درمان کنی و بهش اهمیت ندی. نجاست با تمیزی فرق داره

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘