2777
2789
عنوان

توی دسشویی اول کدومو انجام میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 131 پست
منظورم از حساس بود همین دیگه وسواس نجاست دارم مثلا به شلنگ دستشویی دست بزنم دیگه نمیتونم به لباسم دس ...

همه اینا پاکه

درمان داره یکیش اینه حساس نشی 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اره اسی وکابرها سختش کردن من میشورم بادستمال خشک میکنم میکشم بالاتمام نامه تمام

کلا با دوتا انگشت بکشن بالا حله

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من یه مشکلی دارم خودمو میشورم حس میکنم نجاست رفته زیر ناخونام چند دیقه فقد وایمیستم جلوی روشویی ...

این مشکل نیست، آفرین که دقت می کنی به این موضوع

خراسان شمالی🤍

از اونجا که از تو مریض ترم عمرا دیگه از ذهنم پاک بشه خدا کنه دهنم قرص بمونه توجه بچهامو به این موضوع ...

من چیکار کنم خب سوالم بود اگ اینجوریه اصلا نیا نی نی سایت چون ک عجیب تر از اینم میپرسن تو ذهنت درگیر میشه

همه اینا پاکهدرمان داره یکیش اینه حساس نشی

تا این حدم وسواس نبودم عقد رفتم رفتم خونه مادر شوهرم دستشوییشون تو حیاط روشویی ندارن 

دیدم هر کدومشون از دستشویی میان میرن تو سینک میشورن دستاشونو انقد چندشم شد حتی نمیتونم به شیر سینک دست بزنم میگم نجس  

وسواسم بدتر شده انقد دستامو میشورم خشکه زده دستام 

میرم خونشون شام میگم خدایا من چجوری برم تو اون سینک ظرف بشورم چیزای چرت و پرتو بهونه میکنم نمیرم کمک اونام فکر میکنن من خودمو میگیرم یا دوس ندارم بلندشم از جام گرفتار شدم بخدا 

تا این حدم وسواس نبودم عقد رفتم رفتم خونه مادر شوهرم دستشوییشون تو حیاط روشویی ندارن دیدم هر کدومشون ...

😶😶تو حیاطشون شیر آب ندارن؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

این مشکل نیست، آفرین که دقت می کنی به این موضوع

ناخون خودمو ک اصلا نمیتونم بلند کنم چون هی زیرشو میشورم نازک میشه میشکنه کاشت زدم زیر ناخون کاشت رو میشورم نشورم نمیتونم به جایی دست بزنم مامانم خیلی دعوام میکنه سر این قضیه