الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جای همین تاپیک تو این سایت خالی مونده، بود گ همینم زدن🤣
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وای استارتر دارم میترکم از خنده ولی نمیتونم بخنوممم😂😂
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
اول دست میشورم بعد شلوارمو میکشم بالا🤣🤣🤣اصلا از پام نمیوفته😅
دارم نحوه ایستادن تو تجسم میکنم چطور زانوهات بازه وخم شدن تا شلوار نیفته فرم باسنتم تصور کردم وای خدا نکن خواهر همون دست نشسته شلوار بکش بالا فوقش اومدی شلوار عوض میکنی...کاشیها چجوری نمیترکن روزی چند بار این حرکت شمارو میبینن😂😂😂
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....