2777
2789
عنوان

عشق اولمو نمیتونم‌فراموش کنم😔

167 بازدید | 24 پست

من ی نفر رو دوس داشتم پسر خوبی بود درس خونده بود و... اما من بخاطر شغلش نه بخاطر خودش دوس داشتم ..

اما با ی نفر دیگ ازدواج کردم ب ی شرایطی الان 4ساله من ازدواج کردم اما اون هنوز تازه نامزد کرده 😔 نمیتونم فراموشش کنم ت این 4سالم از ذهنم بیرون نرفته خیلی زیاد ت خواب میبینمش امروز میدیدم ک عروسیشه با نامزدش خیلی حالم خرابه چیکار کنم از دلم بره بیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو دوس داری

شوهرم اصلا اخلاق خوبی نداره بهم محبت نمیکنه نمیزاره خانوادمو ببینم کلا از خیلی چیزا از همون اول محدود کرد منو با خودم میگم اگ با اونی ک دوسش داشتم ازدواج میکردم الان خوشبخت بودم چون اون‌واقعا منو دوست داشت

خیانته کارت خیانت نکن

من ب اون پیام نمیدم باهاش در ارتباط نیستم اما ناخود اگاه ب ذهنم میاد حرفامون جاهایی ک رفتیم وقتی رد میشم یادم میاد ناراحت میشم ب خوابم میاد دست خودم نیس

تمام چیزایی که تو رو یاد اون میندازه رو پاک کن. اگه پیج داره کانال داره همه رو پاک کن و الا داغون میشی. خودتو دوست داشته باش

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

من ب اون پیام نمیدم باهاش در ارتباط نیستم اما ناخود اگاه ب ذهنم میاد حرفامون جاهایی ک رفتیم وقتی رد ...

🚶‍♀️🚶‍♀️فکر کردنم نباشه 

خودتو بذار جا شوهرت

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

طبیعیه عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه ربطی هم نداره رابطت‌ با همسرت چجوریه

اره نمیتونم فراموشش کنم واقعا هم برام سخته خیلی سخته اونقدر فک میکنم قلبم درد میگیره میدونم اونم‌مثل منه ب رفیقم گفته بود ازدواج میکنم بخاطر خانوادم چون سنم داره میره بالا اما من همیشه ب فکر اونم و تا اخر عمرم اونو دوس میدارم