2777
2789
عنوان

عشق اولمو نمیتونم‌فراموش کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
تمام چیزایی که تو رو یاد اون میندازه رو پاک کن. اگه پیج داره کانال داره همه رو پاک کن و الا داغون می ...

نه هیچی ازش ندارم فقط ی مدال دارم ک اونم جلو چشمم نیس نمیندازم شمارشم ک دست خودش و نامزدشو گذاشته بود ناراحت میشدم پاک کردم اما کلا بهش ناخوداگاه فک میکنم و این عذابم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🚶‍♀️🚶‍♀️فکر کردنم نباشه خودتو بذار جا شوهرت

من از عمد به اون فک نمیکنم ک ب فکرم میاد جاخایی ک رفتیم میبینم قلبم تن تن میزنه کم میمونه از جاش در میاد با خودم میگم الان اینجا میبینمش یا ب خوابم میاد امروز تا صبح خوابشو دیدم از خواب ک بیدار شدم حالم بد بود ن میتونستم گریه کنم ن چیزی ی حال دیگ ای داشتم تا صبح دس ت دس باهم میگشتیم ت خواب نمیخواست با دختره ازدواج کنه اما مجبوری ازدواج کرد ت خواب ها اینا و میدیدم ....خیلی ناراحت بود ب من نگا میکرد 

نه هیچی ازش ندارم فقط ی مدال دارم ک اونم جلو چشمم نیس نمیندازم شمارشم ک دست خودش و نامزدشو گذاشته بو ...

عزیزم سعی کن به چیزای دیگه خودت سرگرم کنی تا کمتر فکرت مشغول بشه. یا کلاس برو یا باشگاه و ...

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

چرا از هم جدا شدین؟

ما و اون پسره باهم دوست بودیم دوسال بعد از هم جدا شدیم منو احمق رفتم با همسایمون دوست شدم بعد اینم زودی اومد خواستگاریم و خانوادم بهش بله گفتن منم اونو دوس داشتم ب همسرم علاقه ی زیادی نداشتم نتونستم دهنمو وا کنم ب گریه ازدواج کردم بعدش اون فهمید ازدواج کردم اومد دنبالم اماچاقعا دوسم داشت بهم ثابت شد ...ت نامزدی گف طلاق بگیر بیا ازدواج کنیم اما خانوادم نزاشتن 😔منتظر موند دوسال ک طلاق بگیرم اکا نگرفتم خانوادم نزاشتن من ک عروسی کردم اونم رف ازدواج کرد با دختری ک تاریخ تولدش با من یکی هس حتی اسمش 😔💔 گف اینو من میگیرم ک همیشه ت یادم بمونی 💔و این شد تا اخر عمر ت حسرت هم موندیم 

هعی درک میکنم:)منم تقریبا همچین شرایطی دارم با این تفاوت که طرفم منو کلا فراموش کرده و این حس دلتنگی ...

من ازش خبر ندارم 😔اما میدونم دوسم داره شاید الان با همسرش خوش هس یا هر از گاهی ب یاد من می افته اما میدونم دوسم داره اون دوس داشتنشو ب من ثابت کرد :(

ما و اون پسره باهم دوست بودیم دوسال بعد از هم جدا شدیم منو احمق رفتم با همسایمون دوست شدم بعد اینم ز ...

وقتی دوستش داشتی که نباید میرفتی با یکی دیگه

الانم سعی کن بهش فکر نکنی خودتو اذیت نکن کنار یکی دیگه هستی 

وقتی دوستش داشتی که نباید میرفتی با یکی دیگهالانم سعی کن بهش فکر نکنی خودتو اذیت نکن کنار یکی دیگه ه ...

من وقتی ازدواج کردم فک میکردم فراموشم کرده دوسم نداره .....بعد ازدواج فهمیدم واقعا بهم فک میکنه ..