2777
2789
وااا مگه بچه باید ببره بچه ها باید برن زندگی شون بهتره اسنپ بگیرن برن دکتر

خب مگه اینو ب عنوان همراه آدم میمونه تو بیمارستان ؟؟؟ 

طرف چند روز یهو بستری میشه ی بچه باید باشه پیگیر کاراش باشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
وااا مگه بچه باید ببره بچه ها باید برن زندگی شون بهتره اسنپ بگیرن برن دکتر

ما یه شهر کوچیک تو جنوبیم،نزدیکترین دکتر خوب  بهمون حداقل ،300کیلومتر فاصله داره،اینا پیرمرد پیرزن به کی میتونن اعتماد کنن،آقاهه توانایی رانندگی طولانی نداره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 40 سال همسرم 43 یسسسس راضی و خوشحالیم

من فک میکردم شمابچه داریدماشاا..همه جاباتجربه صحبت میکنید😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

من فک میکردم شمابچه داریدماشاا..همه جاباتجربه صحبت میکنید😄

اخه من 38 سالم بود که ازدواج کردم نه بابااا من با تجربه ؟ اشتباه گرفتی به نظرم چون من فقط میام چرت و پرت مینویسم میرم😁😁😁

خب مگه اینو ب عنوان همراه آدم میمونه تو بیمارستان ؟؟؟ طرف چند روز یهو بستری میشه ی بچه باید باشه پیگ ...

پول میدی همراه برات میاد و شبم میمونه کسایی که بچه هاشون خارجن چی کار میکنن!؟

میگم ب این فکر کردید خدایی نکرده مریض بشید سن بالاتر می باید ببرنتون دکتر ؟؟؟؟ باهاتچن بیمارستان ب ع ...

مشکل اینه عده ای مثل شما بچه رو عصای دست پیریتون میبینید 

شاید شمایی که بچه دارینم به همین مشکل بخوری مثال میزنم بچت نخاد ایران بمونه و برا همیشه بره 

مجرد این سنی داریم که تخمک فریز کردن که بعد ازدواج بتونن بچه بیارن متاهل ها هم بعضی هاشون اوایل ازدواج بچه نخواستن الان منتظرن ولی متأسفانه دیگه باردار نمیشن  

اینکه کسی رو داشته باشیم کلا برای همیشه تصمیم به فرزند آوری نداشته باشه نداریم توی فامیل و آشنا ها 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واقعا تصورشم سخته خونه بدون جوجه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اخه پیری چی تنهایی

حقیقتا فکر نمیکنم بچه های الان تو پیری به داد آدم برسن. گاهی بهش فکر میکنم، اما خب نمیتونم سختی و نگرانی همیشگی بچه داشتن رو به امید اینکه یکی باشه تو پیری کمکم کنه، به جون بخرم.

اخه من 38 سالم بود که ازدواج کردم نه بابااا من با تجربه ؟ اشتباه گرفتی به نظرم چون من فقط میام چرت و ...

نه یه چندباری دیدم چرت وپرت نبودشکسته نفسی نکن💐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩