2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا چیز بدیه؟بیشتر شد استرسم که🥲

خانم‌ها هر سال باید چکاپ داشته باشند هر یک دو سال یک بار موموگرافی انجام میشه هر سال باید سونوگرافی سینه و زیر بغل رو انجام بدید . اکثر اوقات این‌ها کیست‌هایی هستند که شما احساس می‌کنید و ۹۰ درصد خانم‌ها کیست سینه دارند ولی گاهی اوقات که کیست‌ها بزرگ می‌شن حتماً باید اون کیست‌ها تخلیه بشن نه عزیز استرس نداشته باش به جای استرس این پروسه‌های درمانی رو هر سال انجام بده

ممنون عزیزم. باشه فکر نکنم الان از اون قدیما تو بازار باشه

چرا عزیزم من همیشه میگیرم 

بخوای عکس میدم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سلام عزیزم اگر میشه عکس بفرست

فردا یادم بنداز عکس بدم برقا خاموشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

برای همه ادما کیست هاشون با تورم نیستش که بعضیا اصلا ورم ندارن عمقی تر هستش کیستشون برو پیش دکتر سراج خیلی حرفه ایه توی این موارد بهترین جراحی هست که برای سرطان و کیست و غده و این حرف ها میتونی بری پیشش