سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 عنوان چقدر خستم 39 بازدید | 6 پست از هشت صبح تا الان کلاس بودمچیکار کنم جون بگیرم درس بخونمی عالمه درس🤧 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه دیروز | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11151 نی نی سایت خراب شده یا گوشی من خراب شده🤦 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
ساندویچ_کثیف عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 8200 ی ساعت بخواب ی چای نبات بخور دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 نی نی سایت خراب شده یا گوشی من خراب شده🤦 چرا میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 ی ساعت بخواب ی چای نبات بخور مگه اینکه همین کارو کنم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
__lover__ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 11151 چرا نمیدونم نوشته های پست ها رو قاطی پاتی نشون میده☹️💔 اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3494 نمیدونم نوشته های پست ها رو قاطی پاتی نشون میده☹️💔 دوباره سایتو باز کن میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه