2777
2789
خداراشکر که حالته خوب شده گلم به من گفت چندتا کیست ریز داری میتونم استفاده کنم

بله عزیزم برای کیست سینه نوره عاااالیه 

مثلا حشره کش که میزنی‌به سوسک عمل میکنه😂

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی به من گفت استفاده نکن نمیدونم چرا

خب دلیلش  میپرسیدی؟

مادر بزرگ من همیشه میگفت ما اینو استفاده میکردیم تاحالا هیچ کس تو دهاتمون سرطان نگرفت زرنیخ دار ضد سرطان قوی هست حتی تو داروهای سرطان استفاده میشه واسه همینه موهای سر میریزه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ممنون عزیزم 🙏🙏😂😂

حتما حتما به از گردن به پایین همه جات بزن خشک شد بشورن ۵ دقیقه ایی کاملا خشک بشه 

مخصوصا زیر بغلت زیاد بزن

ممنون گلم فقط گلی از اون های که بوی بد نمیدن اشکال داره که بزنم

اونا تاثیر ندارن برای درمان 

اونا فقط مو رو میکنن

گفت مشکلی نیس گیسته هر ۶ماه برو سونوولی چون زیر بغلم ورم کرده ترسیدمگل مغربی میخورمبا بومادرانو پنج ...

عزیزم هر وقت دکتر گفت چیزی نیست دیگه نترس به منم گفت شش ماه دیگه سنو بده منم ترسیدم که گفت چند تا کیست ریزی داخل دوتا سینه هات هست گفت اگر خدای نکرده مشکلی داشتی نمزاشتم از این در بری بیرون چیزی نیست فقط سرخ کردنی نخور زیاد گوشت قر مز هم کم بخور