2777
2789
عنوان

دلم استقلال مالی میخواد

66 بازدید | 8 پست

دیروز خونه مامانم بودم ده هزار ته کیفم بود به شوهرم پیام دادم پنجاه تومان بزن یه پفک بخرم برا بچه گفت نمیشه ، درحالی که همون لحظه داشته برا خودش لباس میخریده 🥲

چند وقت پیش هم برا مراسم یکی از اقوام شلوارام خراب شده بودن یکی رنگی بود یکی درزاش دیگه بعد چندبار دوخت بازم پاره شده بود یکی پرز شده بود هرچی میگفتم لازم دارم قبول نمی‌کرد تا آوردم جلوش نشون دادم تا راضی شد برام بخره اونم با کلی منت ، اشکمو درآورد لعنتی خب همونجور که برا خودت میری خرید برا منم بخر دیگه مگه نمی‌بینی لباسام داغون شده 💔

ببخشیدااا ولی خاک بر سرش

باباش همچین اخلاقایی داره 

کاش مامانش درست تربیتش میکرد

حتی دندونام درد می‌کنه درست نمیکنه میگه وقتی قراره چند سال دیگه دوباره بریزه چه فایده برو بکش مصنوعی بزار ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش همچین اخلاقایی داره کاش مامانش درست تربیتش میکردحتی دندونام درد می‌کنه درست نمیکنه میگه وقتی ق ...

میتونی شکایت کنی برای نفقه؟

یا قابلیت اینو داره که کسی رو واسطه کنی؟

والا تو زمان عقد یه مبلغ کمی میداد بعدش دیگه اومدیم سر خونمون نداد هر روشی رفتم جواب نبود

یارانه رو حداقل جدا کن خیلی کمه اما بزار بدونه حرکات چکشی بعدها خواهی زد

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎