2777
2789
عنوان

برای کنکور از کی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
آره احتمالش هست اگه با آمادگی ذهنی و روحی کافی شروع نکنی وسطش خسته بشیاگه میخوای تا آخر مرداد عشق و ...

ممنونم🌹

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خوب موفق باشیروزی چندتا تست میزدی مشاورت کی بود

روزایی که تست محور بود حوالی ۲۰۰ ولی روزایی میشد که فقط ۵۰ تا میزدم و آموزشی طور بود 

مشاور نداشتم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ممنونم🌹

قربونت هر چند اگه جای تو بودم با این تراز پشت نمیموندم 

شریف یا امیر کبیر یکی از رشته های خوبشو میرفتم 

البته منم کنکور ریاضی دادم هدفم فرهنگیان

انشاالله هردو به خواسته هامون برسیم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اسی خسته نمیشدی؟استراحت کی میکردی پس

نکردم برا همون اینقدر خراب کردم هم نصف دوازدهم رو هم تایم جمعبندی رو

قربونت هر چند اگه جای تو بودم با این تراز پشت نمیموندم شریف یا امیر کبیر یکی از رشته های خوبشو میرفت ...

ایشالا خانم معلم میشی❤️

شریف نمیتونم برق و مکانیک هم بیارم امیر کبیر شاید برقش بشه تهران هم شاید مکانیک ولی شریف نرم حسرتش میمونه رو دلم...

ایشالا خانم معلم میشی❤️شریف نمیتونم برق و مکانیک هم بیارم امیر کبیر شاید برقش بشه تهران هم شاید مکان ...

خیلی ممنون عزیزم🥺

درکت میکنم توهم سال اولت بوده حالا یک سال پشت موندن به خاطر حسرت نکشیدن به جایی برنمیخوره، فقط‌ همه تلاشتو بکن❤️

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من میخوام برم دهم به نظرتون بخونم درس رشته تجربی؟

من خوندم اولین آزمون ماز هم یادم نیست شهریور بود فکر کنم رتبه ۲ شدم

اما توی دوازدهم اینقدر خسته شدم اونقدرررر خسته شدم که فکرش هم ازارم میده

دهم یازدهم تجربی بودم

بخون با ساعت مطالعه خیلی کم بخاطر اینکه پیش بچه ها خیلی بهتر دیده میشی و رو روحیه ات تاثیر میذاره 

اما اصلا به خودت فشار نیار دهم رو متوسط بخون از یازدهم قوی شروع کن 

خیلی ممنون عزیزم🥺درکت میکنم توهم سال اولت بوده حالا یک سال پشت موندن به خاطر حسرت نکشیدن به جایی بر ...

مرسی گل❤️❤️