دوستان من اینماه امپول اچ ام جی زدم روز ۶سیکل.از روزدوم پریود هم تا ۵شب شبی ۲تا کلومیفن خوردم.بعدش ۱۴سیکل رفتم سونو فولیکول هام یکی ۲۹ونیم یکی ۲۸ونیم دکترم گفت زیاد بزرگ شدن ولی امپول ازادسازی زد وگفت انشالله که خیره.العن ۱۴امین روز از امپولم میگزره.هیییییچ ترشحی ندارم فقط سینه درد دارم که پفکردن ودلدرد پریودی که کم وزیاد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه من هر وقت لک قهوه ای دیدم بعدش پریود شدم خون قرمز فرق داره خون قهوه ای باقیمانده پریود قبلی ه ...
من اول لکه دیدم یهو خونریزی قرمز شدید رووی دستمال بود خیلی قرمز تا حالا اونجوری قرمز ندیده بودم ک گفتن لانه گزینی هر چند برام نموند دکتر گفت سپتوم رحم ضخیم داری لانه گزینی روو سپتوم بوده اونجاام خونرسانی نیس بچم قلبش تشکیل شد اما نموند گفتن از سپتومه تازه گفتن سپتومت بمونه سقط مکرری دیگ عمل کردم از عملش نگم خیلی دردناک بود
من فلا لک ندارم خدا خودش رحم کنه کاش نمیخوردی صبرمیکردی
آخه لکهای قهوه ای مال پریود قبلی هست باقیمانده پریود قبلی دفعه پیش هم ۱۹ روز از آزادسازی رد شد پریود شدم میخوام برم این دفعه عکس رنگی بدم ۳دوره است لتروزول و آزادسازی میزنم شوهرم دی بود عمل واریکوسل انجام داد آزمایشم داد خوب بود دوماهه پیش کلی هم ویتامین میخوره خودمم آوابوس و اینا دیگه چه کنم عفونتم که ندارم دیگه واقعا موندم گفتم عمل کرد حتما زود حامله میشم الان ۷ ماهه عمل کرده اردیبهشت و خرداد و تیر اقدام کردم