2777
2789
من لک قهوه ای دیدم فهمیدم الانه پریود شم فردا میشم تخم هویج خوردم زودتر بشم

من بارداریم ک سقط شد قبل پریودی قشنگ خون قرمز اومد گفتم پریود شدم دگ اپا فرداش شد لک ک باردار بودم و گفتن خونریزی لانه گزینی داشی

به نظرم این دوقلو میگیره. برا منم دعا کن، من هرچی قرص میخورم تعداد فولیکولام خیلی زیاد میشه ولی سایز ...

از خدامه بگیره فرقی نداره چ دوقلو چه یدونه فقط بگیره وسالم باشه

انشالله همه چشم انتظارا از انتظار دربیان خدایی خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باداری اولت بدون امپول بود؟ چن مدت توو اقدام بودی؟ عزیزم فقط شنیدم امپول آزادسازی هورمونارو بهم میری ...

اره بدون آمپول بود تازه ماه دوم اقدامم یود که گرفت ولی نموند.تقریبا ۷ماهه

آره دیگه چون آمپول هورمونی خودش

من بارداریم ک سقط شد قبل پریودی قشنگ خون قرمز اومد گفتم پریود شدم دگ اپا فرداش شد لک ک باردار بودم و ...

آخه من هر وقت لک قهوه ای دیدم بعدش پریود شدم   خون قرمز فرق داره  خون قهوه ای باقیمانده پریود قبلی هست یعنی داریم پریود میشیم 

آنقدر نذر ونیاز کردم دیگه خسته ام.از شوهرمم خجالت میکشم بسکه منو میکشونه دوا درمون

بقرآن عینِ منی اصن خودع منی ماه پیش انقد امید داشم باردارم نذر کردم اربعین شلا زرد بدم سفره ی حضرت ابولفضل قربونی ببرم بدم ب کسایی ک توو خیابون نیازمندن. انقد نذر کردم انقد شمع روشن کردم دگ یادم رفته خدا نمی بینه چرا از شوهرم شرمندم خجالت میکشم همش هزینه ی دارو و... همش توو مطب دکتر 

آخه من هر وقت لک قهوه ای دیدم بعدش پریود شدم خون قرمز فرق داره خون قهوه ای باقیمانده پریود قبلی ه ...

من اول لکه دیدم یهو خونریزی قرمز شدید رووی دستمال بود خیلی قرمز تا حالا اونجوری قرمز ندیده بودم ک گفتن لانه گزینی هر چند برام نموند دکتر گفت سپتوم رحم ضخیم داری لانه گزینی روو سپتوم بوده اونجاام خونرسانی نیس بچم قلبش تشکیل شد اما نموند گفتن از سپتومه تازه گفتن سپتومت بمونه سقط مکرری دیگ عمل کردم از عملش نگم خیلی دردناک بود

من فلا لک ندارم خدا خودش رحم کنه کاش نمیخوردی صبرمیکردی

آخه لکهای قهوه ای مال پریود قبلی هست  باقیمانده پریود قبلی  دفعه پیش هم ۱۹ روز از آزادسازی رد شد پریود شدم   میخوام برم این دفعه عکس رنگی بدم  ۳دوره است لتروزول و آزادسازی میزنم  شوهرم دی بود عمل واریکوسل انجام داد آزمایشم داد خوب بود دوماهه پیش  کلی هم ویتامین میخوره   خودمم آوابوس و اینا  دیگه چه کنم عفونتم که ندارم   دیگه واقعا موندم  گفتم عمل کرد حتما زود حامله میشم الان ۷ ماهه عمل کرده  اردیبهشت و خرداد و تیر اقدام کردم 

آخه لکهای قهوه ای مال پریود قبلی هست باقیمانده پریود قبلی دفعه پیش هم ۱۹ روز از آزادسازی رد شد پری ...

از کیت تخمک گذاری استفاده کن من اینماه میخوام استفاده کنم امروز ۹ سیکلمه پریودام ۲۶ روزس ببینم چی میشه خیلی دلم بچه میخاد

از کیت تخمک گذاری استفاده کن من اینماه میخوام استفاده کنم امروز ۹ سیکلمه پریودام ۲۶ روزس ببینم چی می ...

من یه سونو میرم خودمو راحت میکنم روز ۱۳ پریودی   میگم طبیعیه  الان سومین ماه اقدامم بود و نگرفت