دوستان من اینماه امپول اچ ام جی زدم روز ۶سیکل.از روزدوم پریود هم تا ۵شب شبی ۲تا کلومیفن خوردم.بعدش ۱۴سیکل رفتم سونو فولیکول هام یکی ۲۹ونیم یکی ۲۸ونیم دکترم گفت زیاد بزرگ شدن ولی امپول ازادسازی زد وگفت انشالله که خیره.العن ۱۴امین روز از امپولم میگزره.هیییییچ ترشحی ندارم فقط سینه درد دارم که پفکردن ودلدرد پریودی که کم وزیاد میشه
عزیزم تاپیکت رو خوندم دلم ریش شد چون منم اقدامم من بعد عروسیم ماه اول اقدام باردار شدم متاسفانه هفته ی ۹ با اینک تا لحظه ی اخری ک سقط شد قلبش میزد از دسش دادم اگ میشه موند الان دنیا می اومد. رفتم دکتر دلیل رو سپتوم رحم بلند و ضخیم دونستن عمل کردم الان اقدامم البته با کیت تخمک گذاری میخوام پیش برم چون ماه پیش اقدام کردم اما پریود شدم. دکترم گفتم تا سه ماه اگ اقدام کردی و نگرف بیا امپول بزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله که برات میگیره منم یه سقط ۶هفته داشتم پوچ بود
سقط خیلی دردناکه هنوزم بیادش قلبم درد میگیره فقط نمیدونم چرا اقدام کردم باردار نشدم بعد بارداری باید استرس بکشه ادم ک می مونه یا ن. کاش خدا ب همه ی منتظران یه نی نی سالم و صالح بده
من استفاد کردم دو ماه قبل ۱۵روز از امپول گذاشت تست زدم مثبت شده علائم دل درد کمر درد سینه درد ترشح ابکی داشتم ول حاملگیم پوچ بود چون من سابقه پوچ دارم ایشالله شما بارداری
اره واقعا حکمت خدارو شکر نمیدونیم که چرا اینجور امتحانمون کردمن همین عید سقط مردم زهرمارم شد تا چند ...
وقتی صدای قلبشو شنیدم گفتم پس می مونه انقدم بتام خوب بالا رفته بود اما همش از اول لکه می دیدم ۷ روز بیمارستان بودم ک ببینیم می مونه یا سقط میشه بعد سونو ی بیمارستان گف سقط شده هیچوقت یادم نمیره چجوری اشکام میریخت شهر غریب بودم ن خانوادم پیشم بود ن هیشکی یه پرستاره همش کنارم بود میگف این دختر غریبه من باید مراقبش باشم... بعد اومدم خونه نگو توو دهانه ی واژن مونده جنین و سونو ندیده بود ۵ روز درد کشیدم تا سقط شد. ای خدا حکمتتو شکر