هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر داداش منم امتحان داشت.خوب بوده اسون بود؟چند نفر پذیرش داره؟
نه دبیری ب شدت سخت بود عزیزم نسبت ب اموزگاری من دیروز اموزگاری چک کردم عالی بود نخونده میشد زد نمیدونم چرا سطح دبیری ایقدر سخت دادن سردردم شدید خداکنه قبول شم
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
نه اموزگاری امتحان داشت بچم من نمیدونستم امتحان داره به هیچکس نگفته بود.تک و تنها رفته بود میگفت خوا ...
اهان پس شانسش امسال اموزگاری خیلی راحت بود در حد بچه ک دو هفته خونده میشد صد بزنه از الان قبوله عزیز من خودم سوالا اموزگاری دیشب زدم صد زدم چن تا درسو خیلی خوشحال بودم ک دبیری هم اینجوریه ک نبود خداروشکر تو گروه ها همه میگن دبیری و وحشتناک دادن همبن ک تنها نیستم الان یکم اروم شدم از صبح حالم خیلی بده فقط میگم چرا برا اموزگاریا ایقدر راحت و سطحی برای ما ایقدر سخت حکمتش چیه اخه کاش منم رشتم اموزگاری میخاست
نه اموزگاری امتحان داشت بچم من نمیدونستم امتحان داره به هیچکس نگفته بود.تک و تنها رفته بود میگفت خوا ...
قربونت بشم من سر جلسه دیدم سختیشو گریم گرفت خیلی روز عذاب آوری بود برام همش میگم حیف خوندنام کاش معجزه بشه نمیدونم خدا معجزه کنه دوستا اموزگاریم ک همه خوشحال و دارن بر مصاحبه آماد میشن البته حق دارن واقن اسون بود انشاءالله از شمام قبول بشه عزیزم من ک فقط دست ب دعا شدم حالم خیلی ناجوره