2777
2789
عنوان

شوهرم به پدرم بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 26 پست
شوهر منم همینطوره 😂😂خونه مامانم نمیخوره منم کاری بهش ندارم حالا خونه مامان خودش دو لپ دولپ میخوره ...

ای خدا دقیقا

خونه مامانش دیس میوه را میزاره جلوش تا آخر میخوره، خونه بابای من نصف هلو را چنگال میخوره میگه میل ندارم! 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری گفتی بی‌احترامی گفتم الان خدایی نکرده به فحش کشیده😐😂

نه خدا نکنه همچین اتفاقی توی هر خونه ای بیافته

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ای خدا دقیقاخونه مامانش دیس میوه را میزاره جلوش تا آخر میخوره، خونه بابای من نصف هلو را چنگال میخوره ...

خب طبیعیه...

منم قطعاً خونه‌ی بابام با خونه‌ی پدرشوهرم یک اندازه راحت نخواهم بود.

لایک کنید. حال می‌ده

کاشکی من دامادتون بودم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

به شوهرت بگو وقتی پدرم ایقد بهت تعارف میکنه ی تکه کوچک بخور چون بابام ناراحت میشه... منم شوهرم شعور بعضی کارا رو نداره من خودم بهش میگم اینکار بکن اون کار نکن چون پدرم ناراحت میشه

به شوهرت بگو وقتی پدرم ایقد بهت تعارف میکنه ی تکه کوچک بخور چون بابام ناراحت میشه... منم شوهرم شعور ...

چند بار بهش گفتم قبلا گوش میکرد الان میگه بابات بیش از حد تعارف میکنه تو طرف بابات هستی و از این حرفا

چند بار بهش گفتم قبلا گوش میکرد الان میگه بابات بیش از حد تعارف میکنه تو طرف بابات هستی و از این حرف ...

بگو اره طرف بابامم... یا وقتی بابات تعارف کرد شوهرت نخورد برو بشقاب از جلوش بردار بگو از اینا دوست نداره خودت بخور ی چندبار شوهرت چیزی نخوره ادب میشه😆

والا من مثل همسر شمام

پدرشوهرم خییییلییییی اصرااااارررر می‌کنه

به زور سر ناهار و شام و ... تو بشقابم غذا می‌ریزه!!! حتی تو مهمونی جای دیگه اگه باشیم

به زوووور میگه باید همه میوه هارو بخوری

خو من واقعا اذیت میشم اصلا زده شدم ... همش فوبیا دارم میخوام برم خونشون

و اتفاقا خیلی هم معذب میشم اینطوری برعکس نمی‌تونمم چیزی بخورم چون همش فکر می‌کنم نگاهشون تو بشقاب منه (که واقعا هم همینه)

اوایل خیلی با احترام و لبخند و شوخی جمعش می‌کردم

ولی دیدم هرچی من و شوهرم میگیم اصلا انگار نه انگار!! منم دیگه بی تفاوت شدم هرچی می‌ریزن هیچ ری اکشنی ندارم اونقدر که میخوام میخورم بقیه بشقابو میدم به همسرم میگم اگه میخوای بخور

ببین پدرشوهر من اینطوریه که تو خونه خودمون به من تعارف می‌کنه که غذا بخور 😐😐😐

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️