2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم خوشگله مبارکت باشه خانومی

.من باشم با روسری بزرگ طرحدارو شلوار کرم تنگ و کوتاه و کفش سیتیلتتو براق کرم و کیف قهوه ای پررنگ میگیرم. یاهم شلوارک سفید میگیرم. یا هم شلوار لی آبی خیلی روشن تنگ و کوتاه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
مبارکه     استینش کوتاه هست گشت ارشاد کاری نداره؟

وا؟؟کجایی شما؟؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

مبارکه😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
خیلی هم خوشگله مبارکت باشه خانومی  .من باشم با روسری بزرگ طرحدارو شلوار کرم تنگ و کوتاه و کفش ...

نکته ی مهمش تنگ و کوتاه بودنشه 😁😁😁😁

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
واقعا نظر بدید😪

عزیزم کاش فقط پاشنه کفشت یه کم بلند بود مبارکت باشه ولی به نظر من اصلا با ساپورت نبپوش

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
نکته ی مهمش تنگ و کوتاه بودنشه 😁😁😁😁

اره آخه مانتو کوتاه و گشاده و فک کنم جلو بازم هست با شلوار خیلی بلند و گشآد خیلی خز میشه😂

اره خودمم شالربیشتر به دلم میشینه ولی چه ترکیب رنگی اخه

چه رنگیه ؟ تو‌گوگل سرچ کنی قشنگ دستت میاد که با چی  ست کنی

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
این روسریم خریدم نمیدونم بهش میاد یا نه

عزیزم خیلی هم میاد با این روسری یه شلوار لی آبی کمرنگ هم بگبر عالی میشی

پاشنه بلند ترم دارم ولی قدم خیلی بلند میشه خودم 175 ده سانت پاشنه هام میشه 180😐

باشه پس مبارکه فقط با ساپورت نه😕کفشات کرمها اصلا نمیاد