2777
2789

خواستگاری دارین که خالش با خودشون زندگی می‌کنه حدود ۲ یا ۳ سال و مثلا دختر داییش( بچه ی طلاق ) مادر و پدر هر دو ازدواج کردن میاد خونه عکس مثلا یه ماه اینا میمونه که انشاءالله خوش باشن❤️❤️🦋 به منم ربطی نداره 

فقط اینکه چرا دختر داییش با این پسره ازدواج نمیکنه 

دختر داییش حدود ۲۲سال ایناش هست 

پسره هم ۱۲ سال از من بزرگتر خیلی اخلاق نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد خونه که مثلا عکس ی ماه اینا یعنی چی؟😐

منظورم اینه میاد خونشون میمونه و بینشم عمل کرد اومد اینجا بعد یه پسری هست با اون بود حالا من نمی‌دونم شاید اون پسر باباش و این خانواده اون پسر میشناسن خیلی چیزای عجیب دیدم ازشون گاهی مغزم سوت می‌کشه 🥲

بعضی خونواده ها مسائل پیچیده ای دارندر نتیجه مشکلاتشون هم ببشترهبرای کسی ک در یک خونواده معمولی بزر ...

آفرین یه مردی یه پسری هست که این دختر داییش و می‌رسونه شایدم پدر دختر داییش باشه من نمی 

نو 

یه بار دم در با همین خالش شد دعواش پدر خالش اینا اومد دم در براش باز نکردن یه بار هیچکدومشون نبودن خونه 

یه مردی اومد دم در رفت خونه بعد با خالش حرف میزد اینکه سپاهین این چندین سال و کسی بووو نبرده 

اصل دله ک محرم ول کن عزیزم اینا همش حرفه اونا همچین ذهنیتی نسبت به هم‌ندارن تو خانواده شوهرمم یه بچه ...

آخه عجیب غریبن مثلا پدر خالش اومد دم در در باز نکردن بعد اومد در خونه ی ما گفت نیستن خانه در حالی برق روشن بود خونه بودن حتی خواهرزاده زن رفت بالا پشت بام بعد از اینکه پدر بزرگ رفت 

بعد اینکه عزیزدلم سپاهین چندین سال کسی نمیدونه یه 

پسری هست دختر داییش رو می‌رسونه یه بار با خالش دعواش شد نمی‌دونم کی بوده چی بوده شاید پدر دختر داییش 

دیگه خلاصه یه بار هیچکدوم خونه نبودن یه مردی با یه کادو اومد دم در بعد با خالش کار داشت و خالش یه جوری باهاش حرف میزد 

یه بار همین پسر خواستگار من رفت یه دختری آورد خونه 😭 

می‌خوام دیوانه بشم خیلی عجیب غریبن برام