2777
2789
عنوان

بچه شما هنوزم

78 بازدید | 13 پست

شما هنوزم کلیپس میزنین 

از اون اجق وجقا نه هاااا 

از اینا

من همیشه از اینا میزنم دوستم میگه خزه و هیشکی بیرون زیر شال استفاده نمیکنه

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چی ببندیم؟

مثل اینه بگی کفش پوشیدن خز شده از این دوستت در مورد ظاهرت مشورت نگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با چی ببندیم؟مثل اینه بگی کفش پوشیدن خز شده از این دوستت در مورد ظاهرت مشورت نگیر

نه میگم شما ها هم استفاده میکنین 

آخه من خیلی کم میبینم یکی کلیپس بزنه 

میخواستم بدونم تنها نیستم 😅😂

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

با چی ببندیم؟مثل اینه بگی کفش پوشیدن خز شده از این دوستت در مورد ظاهرت مشورت نگیر

راستش مشورتم نمیگیرم یکمی فوضوله 

حالا خودش خیلی جلفه

پس چرا کسیو نمیبینم بزنه فک کردم تنهام 

الان خوشحال شدم 

نه میگم شما ها هم استفاده میکنین آخه من خیلی کم میبینم یکی کلیپس بزنه میخواستم بدونم تنها نیستم 😅😂

من میرم باشگاه، آرایشگاه، خیاطی همه موهاشونو همینجوری میبندن‌. تو خیابون شاید بعضیا موها رو باز بذارن ولی موقع کار و زیر شال و... مجبوری ببندی و این بهترین گزینس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من میرم باشگاه، آرایشگاه، خیاطی همه موهاشونو همینجوری میبندن‌. تو خیابون شاید بعضیا موها رو باز بذار ...

وای آره من اصن نمیتونم با کشمو کنار بیام الانم گرمه نمیشه باز گذاشت