2777
2789

دقیقا 😂😂خیلی جالبه بعضیا میپرسن امتحانات چطور بود میگم شهریور امتحان میدم،  قیافه شونو کج‌میکنن با حالت طعنه‌میگن عههه تجدید شدییی🤣🤣🤦🏻‍♀️دانشگاه و تجدیدی!

🩵💙💙🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین سالهای عمرت. لذت ببر. تا سی سالگی وقت تلاشه

یعنی حتی تو ۱۱۰ سالکی با پارکینسون و هزار تا بیماری زهر ماار تو تخت جون بدی یکی هست بیاد بگه لذت ببر بهترین روزای زندگتیه😑

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

دقیقا 😂😂خیلی جالبه بعضیا میپرسن امتحانات چطور بود میگم شهریور امتحان میدم، قیافه شونو کج‌میکنن با ...

دانشگاه هم مث مدرسه‌ست یعنی اگه امتحانای خرداد بیافتی بابد شهریور امتحان بدی؟

یه وقتایی احساس میکنم دلم قراره برا این روزا تنگ شه🥲💔

اصلا. به حرف اونهایی که میگن تا جوونی تفریح کن گوش نده. اصلا بعد بیست و پنج سالگی سی سالگی حافظه و تمرکزت مثل الان نیست. 

ترنج

یعنی حتی تو ۱۱۰ سالکی با پارکینسون و هزار تا بیماری زهر ماار تو تخت جون بدی یکی هست بیاد بگه لذت ببر ...

تو هم از دبیرستان لذت ببر به نظر بهترین دوران دوران دبیرستانه و دوستای دبیرستان

ایران من🇮🇷🤍🤍

یعنی حتی تو ۱۱۰ سالکی با پارکینسون و هزار تا بیماری زهر ماار تو تخت جون بدی یکی هست بیاد بگه لذت ببر ...

استارتر در کمال جوونی و سلامتی فقط امتحان دانشگاه داره. یعنی هر چی بگی یکی هست بیاد مخالفت کنه

ترنج

اصلا. به حرف اونهایی که میگن تا جوونی تفریح کن گوش نده. اصلا بعد بیست و پنج سالگی سی سالگی حافظه و ت ...

آره الانم آینده خودمو بچه هایی که قراره در آینده داشته باشم رو میسازه

ایران من🇮🇷🤍🤍

دانشگاه هم مث مدرسه‌ست یعنی اگه امتحانای خرداد بیافتی بابد شهریور امتحان بدی؟

نه عزیزم، اگر بیفتی ترم‌بعد دوباره باید همون درس رو از اول برداری و بخونی و دی امتحان بدی، چیزی به اسم تجدیدی نداریم

🩵💙💙🩵
تو هم از دبیرستان لذت ببر به نظر بهترین دوران دوران دبیرستانه و دوستای دبیرستان

بخدا مطمئنم دبیرستان روزای خوبیه میدونم قراره یه روزی از کارایی که توی این دوران چندش نوجوانی انجام میدم خنده‌م بگیره و بخودم بگم عجب خری بودما😅ولی دانشگاه دیگه جز روزای خوب حساب نمیشه

نه عزیزم، اگر بیفتی ترم‌بعد دوباره باید همون درس رو از اول برداری و بخونی و دی امتحان بدی، چیزی به ا ...

عه😐اینجوری که از مدرسه سخت تره😭😂💔