اگه هرزه نباشه و دوستت داشته باشه میاد خواسگاریت عقد میکنه که ندزدنت
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پارادوکس ماجرا اینجاست معمولا که اون دسته اول موفق هم میشن!!
دسته دوم هم کمالگرایی یا اعتماد به نفس نداشتن و ...
اون دسته اول برای خودمون هم سواله!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
نه من کلا سخت نمیگیرم😂اوضاع تهران و دوتا جوون رو میدونستم
ما خیلی تلاشمون بالا بود و هست اما تهران خرید خونه ارزو هست و اصراری هم بهش ندارم
اره الانم مستاجر هستیم نزدیک به ۴سال و نیم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
مرسی عزیزم❤️😘۶سال دوست بودیم نه من کلا سخت نمیگیرم😂اوضاع تهران و دوتا جوون رو میدونستم ما خیلی تلا ...
اره منم اینجورم آدمی نیستم ک سخت بگیرم
من طرف پسرداییمه🫠
الان ی ۷ماهی میشه داریم حرف میزنیم باهم اگ خدا بخاد سفت و سخت چسبیده ب کارا تا زودتر حل بشه دیگ تا اخر امسال بیان خاستگاری همه فکرو ذکر منو اون اینه ک خونه بخریم نریم مستاجری یا تو کرج یا تهران ی خونه نقلی بخریم 🤌🏻🚶🏻♀️
اره منم اینجورم آدمی نیستم ک سخت بگیرم من طرف پسرداییمه🫠الان ی ۷ماهی میشه داریم حرف میزنیم باهم اگ ...
ایشالا عزیزممم❤️
کرج خیلی راحت تر هست حتما میتونید
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
🫠🩷آیییی تروخدا برامون دعا کن دل تو دلم نیست انقد ذوق دارم از الان ک نگووو😂
وی عزیزمممم😂❤️❤️🫠
کلی کلی ارزوی خوب میکنم برااااتون
مطمعن باش همه چیز جور میشه❤️