2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه یه لحظه میاین خواهشا بچه ای که شهریور دنیا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 61 پست

من دخترم اردیبهشت دنیا اومد الان سه ماهش تموم شده هنوز شورتک پاش نکردم سرهمی و آستین کوتاه با شلوار تنش میدم حتی سرهمی مدل سارافون داره از زیر آستین کوتاه تنش میکنم تا یک ماه پیش مدام روسری سرش میکردم من خیلی رو پوشش نوزاد حساسم دختر بزرگم تیر دنیا اومد سر اونم همونجور بودم ...بدن نوزاد خیلی ضعیفه واسه لباسهای قشنگ کلی وقت هست بزرگتر شد جون گرفت تنش می‌کنی انشالله...♥️

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم مثلا؟ 34 هفته، زایمان زدن 20 شهریور

ببین نوزاد بدنش خیلی کوچولو و ضعیفه با ی باد ملایم سردش میسه ..سعی کن اولاش ی استین کوتاه با ی استین بلند تنش کنی شلوارم پاش کن ن شورت کلاهم تا ی ماه اول بزار سرش باشه ..چون باد پر شه تو گوش بچه گوش درد میگیره

من دخترم ۸شهریور بدنیا اومد دقیقا اینجوری میپوشوندمش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

منم همینکارو میکردم اما عرق میکرد دلم میسوخت

من تازه چند روزه قنداق رو گذاشتم کنار چون عرق میکرد شوهرم میگه هوا گرمه ولی بدن نوزاد واقعا ضعیفه براشون سرهمی خنک و تیشرت آستین کوتاه و شلوار مناسبه بنظرم...🥰

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

ممنون از راهنماییت عزیزم ❤️👌خدا دختر گلت حفظ کنه

ممنون عزیزم..همچنین نور چشم شمارو😍💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چیکار کنم مثلا؟ 34 هفته، زایمان زدن 20 شهریور

آها،پس در هر صورت شهریوری میشه.

اشکالی نداره.ایشالله سالم باشه و خودتون هم به سلامتی زایمان کنید.

ولی اگر نخواستین تو کلاس کوچیکتر باشه،بعدش میتونید یک سال دیرتر بفرستید مدرسه.

من هفته آخر شهریور 38هفته ام اگه سز بشم شهریوری میشه ولی اگه روند طبیعی پیش بره و مشکلی پیش نیاد مهر ماهی میشه