من بچم آخرای شهریور دنیا میاد که بعدش میریم تو پاییز، هوای شهرم اینجوریه که دیر خنک میشه ولی خب غیر قابل پیش بینی هس دیگه، یهو دیدی باد و بارون شد، الان موندم برای بچه پتو دورپیچ گرم و خزدار زمستونی بگیرم یا پتو نازک تابستونی یااینکه الان خیلی لباس و سرهمی خوشگل (شرتی و بدون آستین) میبینم دلم میخاد بگیرم، نمیدونم بگیرم یا آستین دار با شلوار بگیرم، واقعا نمیدونم هوا چجوره اون موقع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول اینکه تلاش کن بچت مهر دنیا بیاد. بشه نیمه دومی وگرنه زود میره مدرسه دلت میسوزه واسش تابستونی هیچ ...
ممنون از نظر وراهنماییت گلم،میگم حالا بحث نیمه اول و دوم شد یه سوال داشتم بپرسم ازتون 😊من بچه اولم آذرماه 98 دنیا اومد، نیمه ی دوم سال، الان نمیدونم سال 405 میره کلاس اول یا 406؟(پارسال گذاشتمش مهد کودک، امسال نمیدونم دوباره بزارم مهد یا پیش دبستانی؟؟
طبق قانون جدید شهریوری ها میتونن به سال دیرتر برن مدرسه
الان پسر منم آخرای مرداد هست تقریبا شهریور میشه میتونم یکسال دیرتر بفرستمش؟؟ انسال باید بره پیش دبستانی خیلی کوچیکه هنوز و وابستمه مهر ماه هم زایمانمه پسر دومم دنیا میاد