2777
2789

دختر همسایه ی ما تقریبا ۳۴ سالشه تا الان ۴ بار عقد کرده و طلاق گرفته و هربار مهریه شو گرفته 

با پول مهریه خونه باباش رو خراب کردن  ۳ طبقه ۶ واحدی ساختن ،  ماشین خریده  ، سرتاپاشو عمل زیبایی کرده ، یک دستگاه لیزر هم خریده داخل ارایشگاه ها میره برا لیزر !!!

وقتی پسری میبینه طرف سه بار چهاربار جدا شده و مهریه گرفته  چرا دوباره میره خواستگاری و مهریه میده بعد میاد میگه دخترا تیغ زن هستن و اهن پرستن و ...

پس حقشونه که تیغ بخورن و دوشیده بشن 

چون کرم از خودشونه !!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاعلی حرفه ای بوده زنه تونسته از ۴ نفر پول بچاپه نه اون بیچاره هایی که نمیتونن مهریه بگیرن نه اینی ک ...

عزیزم باور میکنی تا کلاس سوم دبیرستان خونده 

ولی خدا بهش زیبایی داده از زیباییش استفاده میکنه 

من نمیتونم باور کنم ۴ بار عقد کرده طلاق گرفته که مهریه بگیره

منم همچین موردی رو میشناسم، البته اون این همه پول به جیب نزد. ۲ بار عقد کرد و جدا شد

اون زمان که تازه تلویزیون LED اومده بود توی بازار پدر دختره از طرف میخواسته براشون تلویزیون بگیره و چیزهای دیگه .

بعدشم با پول مهریه دخترش یه خونه بزرگ دیگه زدن.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من نمیگم به خاطر مهریه طلاق گرفته حرف من چیز دیگه ایه

همچین چیزی امکان نداره بخاطر هر چی هم که باشه

چندین ساله بخاطر گرونی مهریه کلا قسط بندی میکنن اونم هر ۶_۷ماه یه سکه تازه اگه طرف داشته باشه

پس حتی اگه ۱۰ بار هم ازدواج کنه نمیتونه با پول مهریه خونه بسازه سرتاپاشو عمل کنه و...

من انقد تو آشناه و دوست طلاق و مهریه دادن دیدم یه نفرشون هم نتونست یهو یا حتی نصف مهرشو یه جا بگیره با اینکه طرفشون پولدار هم بوده ،از دم همشون قسط بندی بوده 

یاعلی حرفه ای بوده زنه تونسته از ۴ نفر پول بچاپه نه اون بیچاره هایی که نمیتونن مهریه بگیرن نه اینی ک ...

بچاپه؟؟؟؟ 

حقش بوده 

چه طرز حرف زدنه

😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸