2777
2789

دختر خواهرم خیلی زیباس ، تحصیل کرده اس یعنی یه جوریه که وقتی کسی میبینتش عاشق قیافش میشه خدا واقعا تو زیبایی بهش کم نذاشته عین دخترای روسه

ولی یه مشکل بزرگی تازه متوجه شدن که خواهرم با من در میون گذاشت انگار جاری خواهرم تمام خواستگارای خواهرزادمو میپرونه مثلا میگه قیافه داره ولی اخلاق نداره یا خانوادش به درد نمیخورن بیایید دختر منو بگیرید 😐

خواهرم چند وقت پیش خانوادگی مشهد رفتن بعدش که اومدن یه خواستگار برای دخترش میاد بهش اینارو میگه که جاریت اینارو گفته ولی چون تو تحقیقات از پسره و خانوادش بد گفتن ردش کردن ولی الان خواهرم میگه برم دعا بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای دعا و وارد کردن این اراحیف و مسخره بازیا بره با جاریش حرف بزنه دلیل رفتارشو بپرسه. بهتره تا دنبال این مسائل بره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حالا چرا اون باید در جریان خواستگارای این دختر باشه اصن؟

خواهرم تو روستا زندگی میکنه من شهرم و تو روستا چون خواهرم غریبه اس ، اول انگار به جاری بزرگش میگن مثلا دختر جاریت ازدواج میکنه؟ اونم اینارو میگه چون خودشم دختر داره 

این خواستگارایی که برای دختر خواهرم میخوان بیان چون پولدارن ردشون میکنه

پولداری همه چیز نیستااا ما کل خاندانمون پزشک هستن اما معتاد پولدار هم داریم که خیلی قیافه و هیکلش خویه 😂

تحت هر شرایطی دخترخانم باید یه مدت برن تو رابطه تا همو بشناسن برای این گفتم 

دعا کنید برام🩷 

خواهرم تو روستا زندگی میکنه من شهرم و تو روستا چون خواهرم غریبه اس ، اول انگار به جاری بزرگش میگن مث ...

خدا لعنتش کنه. واقعا بدترین کاره این کار.

بگو بره به روش بیاره تا فکر نکنه زرنگه و خبرش نمیرسه. اه حرصم گرفت.

به جای دعا و وارد کردن این اراحیف و مسخره بازیا بره با جاریش حرف بزنه دلیل رفتارشو بپرسه. بهتره تا د ...

خواهرم میگفت خیلی به دخترم حسادت میکنن چون هر مهمونی عروسی میریم از دخترم تعریف میکنن حیف نمیشه عکسشو بذارم مثل فرشته هاس ، اخلاقشم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا این طفلک انقد دشمن داره