2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننداختم تا حالا  بدل 

فقط نقره اگر بخوام استفاده کنم 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خب اول برلیان ( ندارمم اما میخرم یکروز 

طلا سفید

بدل

طلا نه دوست ندارم

دو مورد اول گرون هستن اگه ادم یک سرویس اش بخواد اما خب شاید یکروز مولتی میلیاردر شدم 🤣😭

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

سوال استارتر اینه که مثلااااااااااااا اگر بخوای بدلیجات بخری نقره ای ترجیحته یا طلایی؟

حالا همه اومدن میگن طلا

باشه بابا لاکچری

پولدار 😐

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
منم حساسیت دارم..حتی دکمه شلوار.پشت صفحه ساعت..وای خارش شدییید.دونه های قرمز.. به طلا ونقره اصل حساس ...

وای امان از دکمه شلوار جین که شکم ادم رو داغون میکنه 

من به نقره اب کروم حساسیت ندارم ولی الباقی نقره ها امان امان

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یاد اخبار تو تلگرام افتادم 

زنه النگوهای بدلی گذاشته بود. دزدیدنش و کشتنش و دست هاشو قطع کردن  تا النگوهاشو در بیارن .

بعد دزدها النگو ها را میبرن طلافروشی بفروشند . اونجا میفهمند بدله