2777
2789
عنوان

ضروریات سیسمونی رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست
تواتاقی ک میخام نوزادو بزارم ی تخت یک ونیم نفره هست،ک قراره خودم روش بخابم و یه تختی چیزی برا بچه کن ...

گهواره عزیزم. برای نوزاد گهواره خیلی بهتره. عادت کنه بزاریش داخل گهواره تکونش بدی بخوابه خیلی راحت تره تا اینکه رو پا تکون بدی یا راه ببری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهواره عزیزم. برای نوزاد گهواره خیلی بهتره. عادت کنه بزاریش داخل گهواره تکونش بدی بخوابه خیلی راحت ت ...

عزیزم از این گهواره ها ک حالت ننو دارن با پارچه اینان؟

یاازاینا ک عین تخت کوچولوعه،فقط تکون هم میخوره؟

جغجغه از این پکی ها بگیرم؟میگف خارجیه جنسش خوبهفت تا توشهدندونی یکی بخرم خوبه؟

آره دندونی یکی بسه

جغجغه هم من هم یه پک 4 تایی خریدم هم دو تا پارچه‌ای خریدم از سایت الا آرت 

عزیزم از این گهواره ها ک حالت ننو دارن با پارچه اینان؟یاازاینا ک عین تخت کوچولوعه،فقط تکون هم میخوره ...

من یه گهواره گرفتم که حالت تخته. ولی برقی نیست. دورش پارچه ایه. ولی چارچوبش چوبه. هم گهواره میشه هم میشه قفلش کرد که تاب نخوره. الان که پسرم یکسال و نیمشه هنوزم داخل همون میخوابه

عزیزم بچه من آبان بدنیا میاد 

سیسمونیشو ۲هفته قبل کامل خریدم چون نمیتونستم بعدش برم خرید 

شیشه شیر ضدکولیک سایز کوچیک 

گهواره بگیر شب بغل خودت بزارش 

اگه پیاده میری کالسکه 

اگه با ماشین زیاد بیرون میرید یا مسافرت صندلی ماشین 

من کریر نگرفتم چون کاربردی برام نیست 

تشک ها که پشه بند داره خریدم چون جنوبیم حشره یه وقت میادروی زمین میزارم نیشش نزنه 

تشک گارد نگرفتم 

لحاف و تشک معمولی خریدم 

زیرانداز تعویض و حوله خشک کن 

حوله حمام 

لباس فکر کنم من زیاد خریدم نمیدونم 

سایز ۰ ۳دست 

سایز ۱ فکر کنم ۵دست 

سایز ۲ و ۳ هر کدوم ۳ دست 

تب سنج 

وسایل برای خودت شورت یکبار مصرف ، پوشک بزرگ باشه ، لباس راحتی 

وسایل پذیرایی و مواد خوراکی داخل یخچال فریزر چون روزهای اول سخت رفتن خرید 

وسایل دیگه هم گرفتم طولانی میشد نگفتم ولی اینا بدرد شما هم میخوره 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من از لوازم پزشكى فروشى ها شورت سرجى فيكس مخصوص بعد از زايمان گرفتم فوقالعاده كاربردى بود برام.هم پو ...

اره سرجیفیکس هم عالیه ،من استفاده کردم ،فقط یه کم اولش ممکنه با دیدنش گیج بشه آدم چون کلا تور هست شبیه تور پشه بند اما شکاف های بزرگتر🤦🏻‍♀️😀،اولین بار یه نفر کمک کنه آدم بپوشه خیلی خوبه

اسی جان بنظرم اگه میخوای اینو استفاده کنی زودتر بخرش ببین چی هست تمرین کن چه جوری بپوشی،خیلی عالیه و راحته برای بعد از زایمان