2777
2789
عنوان

ضروریات سیسمونی رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست
عزیزم‌شجا مگ بارداری اولتون نیس؟؟زایمان کردی بسلامتی😍؟

پیام از دوستم بود کپی کردم

نه به زودی زایمان میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون اوپرا جونتشک تعویض دوتا خریدم یکی بزرگتر یکی کوچکترکیف هم خریدم ولی خیلی بزرگ نیس نمیدونم عوض ...

نوزاد بالش لازم نداره 

چیزی بخر که باعث راحتی بدن خودت و فرم بدن نوزاد بشه برای شیردادن و اگر شیر خودت هم ندادی موقع شیر دادن توی فرم شیردهی بغل کن 

بهترین کیف برای مادر کوله هست که دستاش ازاد باشه.

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

تشک گارد دار لازم نیست زودم کوچیک میشه. رختخواب معمولی بگیر. 

تخت برای نوزاد اصلا به کارت نمیاد. گهواره خیلی بیشتر به دردت میخوره مخصوصا اگه کولیک داشته باشه. 

برای نوزاد شیشه شیر ۶۰ سی سی.

لباس سایز صفر و یک ۱۸ تکه نخر. همش تکراری باید تنش کنی. لباس های دیگه سرهمی و زیر دکمه باشن. سرهمی ترجیحا بدون جوراب باشه. جواراب دارها خیلی زود کوچیک میشن.

زیرانداز تعویض که ضد آب باشه و حوله دورپیچ برای تعویض و پماد کالاندولا. پوشک سایز یک. سایز صفر نخر اگه بچت نارس نیست.

اسباب بازی هم فعلا تا ۶ ماهگی لازمت نمیشه

پتو دورپیچ بخر

من کریر استفاده نکردم ولی از سه ماهگی کالسکه استفاده کردم. با اینکه  بیشتر وقتا با ماشین بیرون میریم ولی بازم هر چی بزرگ میشه بغل کردنش خیییییییلی سخت میشه‌

با توجه به فصلی که دنیا میاد لباس بخر. از الان لباس زمستونه نخر. بزار ببین سایزش چنده تا اونموقع. کلا دو دست بیشتر نخر. چون زود کوچیک میشن. کفشم لازم نیست تا وقتی راه نره به کارت نمیاد. فقط بچه الکی کفش پاش کنی اذیت میشه. نهایت یه پاپوش راحت بخر

تب سنج حتما بخر

پیام از دوستم بود کپی کردمنه به زودی زایمان میکنم

اها..چون مدت بارداریمو یکیه شما رو یادم‌بود هنیشه

نوشتی برا بعد زایمان خوب بود تعجب کردم ..انشاالله بسلامتی بغل بگیریش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

اها..چون مدت بارداریمو یکیه شما رو یادم‌بود هنیشهنوشتی برا بعد زایمان خوب بود تعجب کردم ..انشاالله ب ...

به همچنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فعلا ک زایمان اولمه،و فعلا دکتر فرض رو بر طبیعی گذاشتهدیگه نمیدونم چی بشه

به سلامتی زایمان کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند تا جغجغه (سبک و پارچه‌ای بگیر که میخواد بازی کنه نکوبونه تو صورتش)دندونیناخنگیربادی خیلی لازمه د ...

جغجغه از این پکی ها بگیرم؟

میگف خارجیه جنسش خوب

هفت تا توشه

دندونی یکی بخرم خوبه؟

کالسکه برای وقتی هست که پیاده میری و میایی خودت پیاده روی میکنی؟

کالسکه تا ۳ سالگی شایدم بیشتر کاربرد داره. من خودم خیلی پیاده نمیرم. ولی مثلا یه پاساژ بری لباس بخری یا حتی بخوای یه نان بخری وقتی بچه ۴،۵ کیلو بشه واقعا اذیت میشی. من مسافرت هم کالسکه میبرم. وگرنه پدر شانه و کمر در میاد

یه تخت کوچیک بخر که شب ها جدا توش بخوابه راحته کنارت بزار دیگه روش نمییفتی بجای کیسه خواب کرییر بخر ...

تواتاقی ک میخام نوزادو بزارم ی تخت یک ونیم نفره هست،ک قراره خودم روش بخابم و یه تختی چیزی برا بچه کنارش بزارم

چ تختی بخرم خوبه