2777
2789

اول ازدواجم کیس فووق العاده داشتم بخاطر بی اعتماد بنفسی خودم رد کردم 

بعد خانواده همسرمو پررو کردم شوهمر بد تر 

جراحی زیبایی که داشتم تصمیم غلط گرفتم هم دکتر و هم حرفایی که بهش زدم 

دکتر ارتودنسی که انتخاب کردم 

مراسمم تصمیمات غلطی که براش گرفتم 

چرااا انقدر گند میزنم اونایی که تصمیماتشون درسته رمز موفقیتتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یا:۱.اصلااا به حرف هیچکس گوش نمیدییا ۲.حرف بقیه رو تصمیماتت تاثیر میذاره

نمیدونم گاهی به حرف دلم گوش میدم گند خورده 

گاهی به تجربه بقیه گند خورده بازم 

نمیدونم چرا اینطورییم هرچی تصمیم گرفتم تاحالا به نسبتی که شرایطشو داشتم ۳ از ۱۰ بوده همه جا خرابکاری کردم باز خداروشکر ۰ نمیرسه 

مشکل در تصمیم گیری دارم فکر کنم 

من فقط ازدواجم کندزدبه زندگیم فعلاغلط بیشتری نکردم پای همینم عمروجوونیم گرفت

عزیزم💔

منم همسرم خیلییی ریلکسه کاش قبل ازدواج میفهمیدم طرف همه چیشو خونوادش تامین میکنن با عرضه نیست .....

منی که اولویتم عرضه بود نه پول باباطرف

ارتودنسی اگه مشکل داشتی خوبه عمل زیبای هم چ عیبی داره اشکالی نداره براخودت خرج کردی ارزشت بالابردی

اخه دکترایی که رفتم خوب نبودن با این که چند برابر هزینه کردم 

چیزایی که ازشون خواستم درست و مناسب خودم نبوده

شمام پولای باباهه روخرج کن دلتم نسوزه

مشکلم اینجاس باباهه خسیسه فوق العاده بهش هیچی نمیده

خونه ماشین داده البته 

ولی از بین دکتر و مهندس چرا این اشتباهو کردم 

مشکلم اینجاس باباهه خسیسه فوق العاده بهش هیچی نمیدهخونه ماشین داده البته ولی از بین دکتر و مهندس چرا ...

ممن خودم کلی خاستکارداشتم خانوادم پاشون تویه کفش کردن فقط فلانی الان سیزده ساله پدرم دراورده اگه طلاقم میدادمیرفتم باهیچ ترفندی طلاق نمیده روح وروانم داغونه مال منم باباش خسیسه یادش میده خرجش نکن فلان وبلان شمااگه بچه نداری تاتموم شدن مشکلاتت بچه دارنشولطفا

ممن خودم کلی خاستکارداشتم خانوادم پاشون تویه کفش کردن فقط فلانی الان سیزده ساله پدرم دراورده اگه طلا ...

الهی چقدر سخته 

نه به هیچ عنوان همسرمم بچه دوست نداره انقدر رابطش با پدرش بد بوده دلش نمیخواد وارد رابطه پدر و بچه بشه دوباره 

البته پدرش حق داشته الان میفهمم خیلی ریلکسه اصلا فکر نمیکنه باید خودش تلاش کنه و همیشه طلبکاره خاک تو سرم به این تصمیمم😔😔😔