2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
عزیزم سایته دیگه همه جور ادم پیدا میشه راحت لغو میزدی لارم به شلوغ کاری نبود

آخه دوست داشتم بدونم صرفا من این حس رو گرفتم از پیام ها یا بقیه هم 

و اینکه اگر مارش همینه که بره اکانت بقیه، خانمای نی نی سایت بشناسنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه مفصل ولی خلاصه اش آقا پیام داد که چطوری با ی دختر آشناشم و قصدم ازدواجه، منم تجربه های اطرافیان ...

اووو به این کار میگن ک.... واویلا بازی ولش کن ولی خب چرا گفتی راجبش تاپیک میزنی 

لایک نکن

اووو به این کار میگن ک.... واویلا بازی ولش کن ولی خب چرا گفتی راجبش تاپیک میزنی

نوشتم دلیلش رو میخواستم بقیه دخترا بدونن ک اگه ی درصد مثل من دلشون سوخت و نرم شدن جریان از چه قرارهآقا هم خیلیی اصرار داشت که قصدش ازدواجه 😂😐

ساعت ۳ شب 

نمیدونم پناه بر خدا 

چی میگن ک... یعنی چی؟! 

قضیه مفصل ولی خلاصه اش آقا پیام داد که چطوری با ی دختر آشناشم و قصدم ازدواجه، منم تجربه های اطرافیان ...

درست. 

نه بابا. نگران نباش. 

تو قصدت خير بوده. ميخواستي كمكش كني. 

اونم الكي نفرين كرده مثلا. دليلي نداره. 

ولش كن و نگران نباش عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اره من هربار که اه کشیدم (البته کاملا به حق) طرفو گرفته

حتی یارو دو سال درجا زد ولی بازم تهش اه من بود یا کارما نذاشت به خواستش برسه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اره منکه هرکس دلمو شکسته بدجوری زمین خورده

پس چرا آه من نگرفت برا کسی که یه سال اذیتم کرد. دروغ گفت و تهشم کلی بهم ضربه زد

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

پس چرا آه من نگرفت برا کسی که یه سال اذیتم کرد. دروغ گفت و تهشم کلی بهم ضربه زد

مطمئن باش یه نفرم به اون ضربه میزنه.ولی گاهی هم مقصرخودمونیم که به آدمای بی لیاقت خوبی میکنیم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

مطمئن باش یه نفرم به اون ضربه میزنه.ولی گاهی هم مقصرخودمونیم که به آدمای بی لیاقت خوبی میکنیم

یعنی چون من اشتباه کردم و به اون ادم بی لیاقت خوبی کردم ممکنه اون هیچ تاوانی نده؟

یعنی چون من اشتباه کردم و به اون ادم بی لیاقت خوبی کردم ممکنه اون هیچ تاوانی نده؟

چرا تاوان که میده ولی اینم ببین که خودت آدمتو درست انتخاب کردی یا نه . اینجوری ارومتر میشی وخودتو ببخش

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

چرا تاوان که میده ولی اینم ببین که خودت آدمتو درست انتخاب کردی یا نه . اینجوری ارومتر میشی وخودتو بب ...

رفیقم بود تو دانشگاه هم اتاقی بودیم من همه خوبی بهش کردم ولی اون نقش بازی میکرد. هنوز آثارش تو زندگیم هست هنوز تو روابط اجتماعیم اثر داره هنوز دارم سختی میکشم بخاطر اینکه کارایی که با من کرد حالا حالا ها اثرش نمیره

ضربه خیلی خیلی بدی زد که باعث تنهاییم شد همه دوستامو از دست دادم درحالی که بیگناه بودم. توی یه شهر غریب سه ماه تنها بودم تو دانشگاه اخرشم کم اوردم انتقالی گرفتم به دانشگاه شهر خودم