2777
2789
عنوان

بابام یه روانیه

163 بازدید | 21 پست

هرچی میشه دنبال شر و دعواست سر سفره همیشه صدا بلند میکنه هررر بار به یه بهونه ای همش گیر میده بماند چندین سال مامانمو کتک میزد مامانم افسرده شد از دستش 

باردار بود انقد اذیتش کرد فشار وارد کرد بچه سقط شد

انقد محدودیت برام ایجاد کرده تنها جایی که میتونم برم خونه مادر بزرگمه

از بچگی عقده داشته سر من خالی میکنه یعنی یه بار نشده ما یه غذای خوب داشته باشیم و زهرمون نکنه 

بعد دعوا راه میندازه خودش میخنده 

نمیتونم کامل توصیفش کنم همین که یه روانی و عصبی به تمام معنا سر چیزای کوچیک که ارزش نداره دعوای شدید راه میندازه  منت میذاره که من براتون این کارو کردم اون کارو کردم 

میخوام نباشه آروم ترم اونجوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم نمیره هزار بار دعوا کردن مامان بابام مامانم گذاشت رفت من موندم و بچگی که نکردم

خودم غذا درست میکردم مانتو شلوارمو میشستم اتو میکردم 

میرفتم مدرسه

اون وقت اگه یه ایراد کوچیک تو غذام بود کتکم میزد فقط۱۲سالم بود

الان خیلی گذشته ولی هنوز تو دلمه عذابم میده

بابای منه ک به هر چیزی گیر میده

به خدا هر کاری میکنیم راضی نمیشه یه بار از من ایراد میگیره یه بار از مامانم همیشه دعوا به راهه تو خونمون

جلو مهمونا سرم داد میزنه برو اونو بیار اونو نیار 

به خدا هر کاری میکنیم راضی نمیشه یه بار از من ایراد میگیره یه بار از مامانم همیشه دعوا به راهه تو خو ...

بابای منه😂 نیم ساعت پیش هم سر من داد زده که اردکا خیس شدن چرا اب ریختی روشون

منی ک کاری نکردم اونا خودشون شنا کردن

منم میرم بیرون 200 تا ایراد ازم میگیره🤦‍♀️

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

زودتر ازدواج کن از اون خونه برو راحت بشی عزیزم. البته مواظب باش از چاله به چاه نیفتی

الان فقط دارم به این فکر کنم مستق شم خودم در آمد داشته باشم بتونم منت کسی رو نکشم هرچند بابام باشه ولی بازم منتش هست

من با مغز استخون درک میکنم این وضعیت رو.دعا میکنم عاقبتت بخیر باشه🤍

خیلی سخته😭😭

دارم با گریه مینویسم چقد من سختی کشیدم فقط خدا میدونه

بعد بقیه خبر ندارن میگن تو چقد خوشبختی تک فرزندی🥲

بابای منه😂 نیم ساعت پیش هم سر من داد زده که اردکا خیس شدن چرا اب ریختی روشونمنی ک کاری نکردم اونا خ ...

اون روز گیر داده بود چرا سفره رو اینجوری انداختی(درست پهن کرده بودم)باید اینجوری بندازی با داد و عصبانیت 

نمیدونم چرا نمیتونه خودشو کنترل کنه واقعا مشکل اعصاب روان داره