2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اه ميگيره. ولي اگر به حق باشه. ولي خب اگه بشه از هم عذرخواهي كرد و حلاليت طلبيد كه خيلي بهتره

خب اون آقا الان رفت😐

بعد هم من شک دارم که واقعی بوده یا فیک

خب اون آقا الان رفت😐بعد هم من شک دارم که واقعی بوده یا فیک

اينجا فضاي مجازيه درست. ولي مگه چيز بدي بهش گفتي؟

مگه تهمت زدي؟

اگه اينا نيست پس دليل نميشه اون بيخودي اه بكشه. 

بسپار به خدا. خدا حق همه رو درست ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اينجا فضاي مجازيه درست. ولي مگه چيز بدي بهش گفتي؟مگه تهمت زدي؟اگه اينا نيست پس دليل نميشه اون بيخودي ...

قضیه مفصل ولی خلاصه اش 

آقا پیام داد که چطوری با ی دختر آشناشم و قصدم ازدواجه، منم تجربه های اطرافیانم رو گفتم 

بعد دقیقا نوشت که چطوری با شما آشناشم بشم؟ منم تو باغ نبودم و داشتم راهنمایی میکردم 

بعد یهو گفت منظورم خود شمایی و... منم گفتم اشتباه گرفتی 

تاحالا کسی بهم پیشنهاد نداده و بچه هم هستم 

به ی شرط پیام میدم که جواب سه تا سوالم رو درست بگین ( میدونستم غلط میگه و میخواستم تمومش کنم) ولی با ی جواب غلط دیگه تمام اونم گفت باشه 

منم سنم رو پرسیدم که اشتباه گفت، بعد خیلی پیاماش مشکوک بود ک دنیای ما همیشه اینجوریه و... منم گفتم که اصلا وارد رابطه نمیشم 

بعد هم که ادامه داد ( بی احترامی نکرد ولی شبیه پیام های این پسرایی بود که میره به بقیه پیام میده) 

نوشت مزاحمتون نباشم ( احساس کردم متوجه شد که چیزی از من کاسب نمیشه) 

بعد منم نوشتم موفق باشید ی تاپیک هم درموردتون میزنم 

و که بعد شروع کرد نوشتن خدا فلان میکنه و... منم رفتم تو تاپیک نوشتم داره تهدید میکنه ( چون نفرین ی جوری تهدیده) 

اومد نوشت از خدا بترس و هرچیزی ک به سرت اومد من رو یادت باشه و... 

میدونم اشتباه کردم همون اول ک درخواست قبول کردم و حرف زدم ولی من ایشون رو داداشم فرض کردم که به راهنمایی نیاز داره 

چون قبلا بوده ی آقا پسر محترمی رو که بخاطر استرس کنکور باهاش صحبت کردم و کنار اومده

قضیه مفصل ولی خلاصه اش آقا پیام داد که چطوری با ی دختر آشناشم و قصدم ازدواجه، منم تجربه های اطرافیان ...

عزیزم سایته دیگه همه جور ادم پیدا میشه راحت لغو میزدی لارم به شلوغ کاری نبود

میشم غرق تو زیباییِ چشات-